Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Tajnovita Hana Huljić! S bivšim dečkom provela godine, presudila im daljina?
Luka Stanzl/PIXSELL

tihi prekid veze

Tajnovita Hana Huljić! S bivšim dečkom provela godine, presudila im daljina?

Teško da će Hana i Grašo ikad previše govoriti o svojoj ljubavnoj priči, mlada Splićanka tome nikad nije bila sklona, a bivšeg dečka čuvala je od očiju znatiželjne javnosti

Hana Huljić već je danima udarna tema u medijima, ali i rodnom Splitu. Veza s Petrom Grašom podigla je puno prašine i medijskog zanimanja, saznali smo baš sve - kako ih zovu Splićani, što o svemu misle Tonči i Vjekoslava, kada se ljubav dogodila, koji su im planovi i želje, gdje i kako žive... - sve to, a ni Hana ni Petar o vezi javno nisu konkretnije progovorili. Doduše, potvrdili su svoju ljubavnu vezu. Budući da su oboje škrti na riječima kada je riječ o privatnom životu, nije za očekivati da će podrobno javnost izvještavati o svojoj ljubavnoj priči. 

Vezana vijest

Hana Huljić OPA! Napokon se ukazala i Hana Huljić: Evo s kim je provela dan!

Tajnovita Hana

No, o Graši je ionako veliki dio njegovog ljubavnog života svima poznat. Samozatajnija Hana uvijek se čuvala od prevelike medijske pozornosti pa je intervjue davala rijetko, tek onda kada treba promovirati ono čime se bavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A to je glazba, koja je u svakom slučaju najvažniji dio njezin života. Osim poslovno, Huljićeva mezimica i privatno  je potpuno vezana uz taj svijet - osim što se time i sama bavi, Hana je i prije Graše ljubila glazbenika.

(FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Vezana vijest

Petar Grašo i Danijela Martinović TO IM JE PRESUDILO? Splitska pjevačica progovorila o odnosu Danijele i Graše pa otkrila detalje navodne svađe s tuluma

Pijanist kojeg je voljela osam godina

S pijanistom Tomislavom Šošićem u vezi je bila osam godina. Iako se ne zna kada je točno njihova romansa završila, početkom prošle godine još su bili zajedno, a Hana je objavljivala fotografije s njihovih putovanja. Budući da je Šošić studirao jazz klavir u Estoniji, često je glazbenica tamo putovala i posjećivala ga, a svima su izgledali kao skladni par, kojem čak ni daljina ne narušava ljubavnu idilu. 

Vezana vijest

Petar Grašo glazbenik o vezi s hanom Petar Grašo za RTL.hr progovorio o odnosu s Hanom Huljić

Kada je, pak, do ljubavnog kraja došlo, nije poznato, kao što se ne zna ni što je paru presudilo. Budući da fotografije s njim nije uklanjala s društvenih mreža, za pretpostaviti je da je par nakon prekida ljubavi ostao u korektnim odnosima.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!