Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Ella Dvornik otkrila da je povećala grudi pa s pratiteljima podijelila fotografiju novih
Instagram

OTIŠLA POD NOŽ

Ella Dvornik otkrila da je povećala grudi pa s pratiteljima podijelila fotografiju novih

Ella je otkrila kako nije htjela silikone već je razmišljala o transferu masti, ali su joj liječnici rekli da to nije najtrajnija opcija

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica, simpatična Ella Dvornik, sa svojim pratiteljima godinama unazad otvoreno priča o brojnim temama. Kada se prvi put podvrgnula korekciji nosa bez dlake na jeziku pričala je o tome, a sada je na red došla nova estetska operacija. 

Riječ je o estetskoj operaciji grudi, a o tome je progovorila na svom YouTube kanalu. Na početku videosnimke otkrila je kako je prošle godine napipala veliku kvrgu na lijevoj dojci koja joj je počela smetati. Srećom, liječnik je otkrio kako je riječ o cisti veličine pet centimetara. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

”Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne”, otkrila je influencerica u videosnimci pod nazivom ”Ljudi vrijeme je za grudi”. 

Potom je otkrila kako nije htjela silikone već je razmišljala o transferu masti, ali su joj liječnici rekli kako to nije najtrajnija opcija. Savjet je tražila i od kirurga koji joj je operirao nos, a on joj je otkrio kako nikada nije vidio takvu asimetriju grudi i bradavica. 

Vezana vijest

Ella Dvornik biti majka nije lako Ella Dvornik otkrila s kakvim se problemima bori, pratitelji joj pružili podršku: 'Razina stresa je bila na vrhuncu'

"Kad sam se prvi put vidjela, ja sam se usrala jer su bile preogromne. Međutim, tako to izgleda kad se tek napravi. Imam dva različita implantata. Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu, više mi je napravljena masa. I mogu vam reći da je to usporedivo s carskim rezom. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet više ikad ići na korekciju", rekla je Ella za kraj. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!