Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Ella i Danijela Dvornik odlučile su okrenuti novu stranicu: 'Zamijenit ću ove fine, fancy stvari za nekakve gumene čizme'

54-godišnja Splićanka ne boji se rada, a to je dokazala i prošlog ljeta kada je radila kao konobarica u wine baru

Obitelj Dvornik okrenula je novu životnu stranicu. Majka i kći, influencerice Danijela i Ella Dvornik, napustile su Zagreb i započele novi život na moru. I dok je mama Dvornik oazu mira pronašla na Braču, Ella s obitelji preselila u Istru. Samo za RTL Exkluziv su otkrile kako su se snašle te koji hobi Danijela planira pretvoriti u posao. 

"Super je, mirno je, lijepo je, imam svoju kuću, svoje dvorište. Napokon imam mir i tišinu, sve mi je blizu i to mi odgovora u ovoj fazi života, a sada, hoću li kada dođe neka kriza srednjih godina poželjeti ponovno Zagreba - ne znam, vidjet ćemo", rekla je Ella. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije tajna da Ellin suprug Charles nije volio život u metropoli pa je obitelj Dvornik-Pearce spakirala čak 60 kutija i preselila se u Bale pored Rovinja. Charles je, čini se, došao na svoje, no ne samo on nego i starija kćer Balie Dee.

"Njoj je super zato što je shvatila da ima blizu plažu, bazene, parkiće. Njoj je ovdje puno draže nego u Zagrebu jer u Zagrebu nismo toliko toga radili pa smatram da je sretna. Ja ju pitam, a ona kaže da je njoj bolje'', priznala je influencerica. 

Okej, sjećate se onih 60 kutija od maloprije? Trebalo je to negdje i smjestiti. Mukotrpan je to posao kojem se Ella ovih dana u potpunosti posvetila, a čeka ih i detaljno uređenje doma. 

"Tek smo krenuli. Računamo negdje tek u drugom mjesecu da ćemo krenuti s radovima. Sad smo još u onoj fazi projektiranja", dodala je influencerica. 

A s projektiranjem je nedavno završila upravo Danijela. Obiteljski stan u Zagrebu u kojem je živjela s pokojnim kraljem funka Dinom Dvornikom stavila je na prodaju, a vikendicu na Braču pretvorila je u dom iz snova.

"Sada mi više odgovara taj život na otoku. Tamo sam se našla, imam neki svoj život i organizirala sam sebi život. Stalno sam vanka - u pokretu i na bicikli. Vrijeme je ljepše tako da mi to sad više odgovara. To što se ona preselila u Istru je zapravo opet super.  Baka sjedne u auto i krene, za sad to nije nikakav problem', priznala je Danijela. 

Vezana vijest

Danijela Dvornik 'JEDNO OD MOJE DJECE' Danijela Dvornik otkrila svog 'sina': 'Mislim da je s njim stalno neki šou-program'

Ne samo to, nego je Danijela ovom odlukom ispunila životnu želju. Oduvijek je htjela imati maslinik, a sada će to i ostvariti jer hobi želi pretvoriti u biznis.

"Sada će doći sezona maslina, svake godine sam u maslinama, obožavam biti u maslinama. Petnaest dana prirode i polja, beremo, zezamo se, dobra mi je ekipa, stvarno se tome veselim svake godine. To već radim punih 10 godina, a ako ne i više. Sad planiram imati nešto i svoje tako da ću zamijenit ove fine, fancy stvari za nekakve gumene čizme'', priznala je Danijela. 

Ova 54-godišnja Splićanka ne boji se rada, a to je dokazala i prošlog ljeta kada je radila kao konobarica u wine baru.

"Bilo mi je skroz dobro, kao jedno novo iskustvo. Nekako, ubiješ sebi dan, usput nešto i zaradiš i to mi je bilo, možemo reći, dobar potez", prisjetila se Danijela.

Kada imate ljubav i volju, onda ništa nije problem.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!