Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Imala je seks pred milijunima gledatelja, svađala se sa sestrama Šegetin pa potpuno nestala: Gdje je Steffani Banić?
Miranda Cikotic/PIXSELL

proslavila se u big brotheru

Imala je seks pred milijunima gledatelja, svađala se sa sestrama Šegetin pa potpuno nestala: Gdje je Steffani Banić?

Nakon izlaska iz showa, Steffani je u rodnom Splitu preko noći postala prava zvijezda. Obožavatelji su ju zaustavljali na ulici, tražili autograme, a na društvenim mrežama imala je više od 15 tisuća pratitelja

Splićanku Steffani Banić javnost je upoznala 2015. tijekom emitiranja RTL- ovog popularnog showa 'Big Brother'. Ova kontroverzna djevojka u reality je ušla kao dvadesetogodišnjakinja željna ljubavi, novca i popularnosti, a o njezinim izjavama još se i danas priča. 

Prije nego što je ušla u spomenuti show sebe je opisala kao glavnu vampiricu u Splitu te otkrila da je muškarac u ženskom tijelu. Spava, pričala je prije šest godina, do 19h i onda cijelu noć izlazi s društvom, pije i puši marihuanu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nekoliko dana nakon što je ušla u popularni reality, Steffani je šokirala javnost svojim, kako kažu gledatelji, neobičnim ponašanjem. Naime, Splićanka se vrlo brzo našla u krevetu manekena Ervina Mujaković s kojim je pred stotinama kamera imala seksualne odnose. 

Iako je slovila za favorita, reality zvijezda je u jednom trenutku odlučila napustiti show jer joj je, pričala je, svega preko glave. Nakon izlaska iz luksuzne kuće, Steffani je otvorila dušu u intervjuu za RTL. 

"Umorna sam i samo se želim dobro naspavati. Najsretnija bih bila da mogu dva tjedna odspavati u komadu. Svjesna sam da sam došla doma, ali još uvijek mi je čudan osjećaj, kao da ne znam gdje sam", rekla je za RTL pa nastavila u istom tonu. 

"Nevjerojatno je smiješno ležati doma u krevetu i gledati Big Brother. Nisam ni svjesna da sam do nedavno bila dio toga. Umirala sam od smijeha dok sam gledala Ervina kako priča i Zoričine ispade. Ona je apsolutna kraljica i njezini komentari su najiskreniji", priznaje. 

Nakon izlaska iz showa, Steffani je u rodnom Splitu preko noći postala prava zvijezda. Obožavatelji su ju zaustavljali na ulici, tražili autograme, a na društvenim mrežama imala je više od 15 tisuća pratitelja. 

Vezana vijest

Steffani Banić tko bi to htio probati? BB Steffani opet šokira: u usta stavila nešto prilično odvratno i zgrozila svoje fanove

No, izgleda kako se u posljednje vrijeme spomenuta 'vampirica' ipak odlučila odmoriti od javnog života pa je sve društvene mreže izbrisala. Nije poznato je li aktivno objavljuje fotografije pod nekim pseudonimom, ali sudeći po viđenom, Banić je s estradnog neba nestala bez traga i glasa. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!