Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
'Znam da je najgore iza mene': Nakon tri operacije, Hana napokon ima dobre vijesti
Frano Jerkan/PIXSELL

sve je bliže cilju

'Znam da je najgore iza mene': Nakon tri operacije, Hana napokon ima dobre vijesti

Bosanskohercegovačka influencerica godinama se bori za majčinstvo, a sve je počelo kada je dobila dijagnozu adenomioze

Hana Hadžiavdagić Tabaković godinama se bori da bi postala majka, a o toj temi već neko vrijeme javno govori. Nedavno se na društvenim mrežama pohvalila odličnim krvnim nalazima, a oni znače da je Hana bliže svom cilju da postane majka. Jasno, zbog toga je izvan sebe od sreće. Otkako je dobila dijagnozu adenomioze, bosanskohercegovačka influencerica se podvrgnula trima operacijama, a tijekom kojih su joj uklonjeni jajovodi. Tako je šansa za prirodnim začećem isključena. 

 

"Znate da od prvog dana kada sam saznala za svoju dijagnozu adenomioze otvoreno govorim o tome, da su sva tri operativna zahvata ispraćena javno na profilu, da sam također rekla kako su mi odstranjeni jajovodi i isključena svaka moguća šansa za prirodnu trudnoću. Također sam o umjetnoj oplodnji govorila vrlo otvoreno i mislim da mnogi trebaju shvatiti kako danas dosta žena vodi istu borbu za majčinstvo kao i ja. Izvadila sam hormone i to je još jedan korak u toj borbi, a danas kada sam dobila nalaze mogu vam reći da su odlični te da smo svi zajedno zadovoljni onime što je pokazala moja krv", napisala je Hana na društvenim mrežama, ne skrivajući optimizam. 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Znam da je najgore iza mene i da sada slijede samo lijepe vijesti, čvrsto vjerujem u to i neopterećeno koračam ka svome cilju", zaključila je Hadžiavdagić-Tabaković. 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!