Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Preminula mlađa sestra Ivane Paris: Samo dan prije 31-godišnjakinja se javila kako uživa na kavi
Luka Klun/PIXSELL

obiteljska tragedija

Preminula mlađa sestra Ivane Paris: Samo dan prije 31-godišnjakinja se javila kako uživa na kavi

O mlađoj sestri Ivane Paris se pisalo kada je bila tek 11-godišnjakinja...

Nekadašnja Miss Universe Ivana Paris i njezina obitelj proživljavaju vrlo teške i traumatične dane u životu. Mlađa sestra 38-godišnje Ivane, Nikita iznenada je umrla prošle nedjelje 17. listopada u 32. godini života.

Obavijest o Nikitinoj smrti objavljena je na internetskoj stranici osmrtnice.hr gdje, između ostalog, stoji kako obitelj moli za tihu sućut. Među ožalošćenima su majka Loredana, otac Lučano, sestra Ivana te nećaci Leonid i Noel koje je nekadašnja misica dobila u braku s Dinom Bubičićem. Uzrok smrti i dalje nije poznat. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Samo dan prije kobnog 17. listopada, mlada Nikita se javila svojim prijateljima na Facebooku te im je otkrila kako uživa u kavi i sunčanom danu. Inače, u komentarima se može iščitati kako je najavila i dolazak u Zagreb.

Vezana vijest

Ivana Paris bivša missica Jedna od najzgodnijih Hrvatica taji ljubavni život kao zmija noge, no sada je otkrila jedan detalj

(FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL)

O mlađoj sestri Ivane Paris se pisalo kada je bila 11-godišnjakinja jer se radovala kruni i lenti starije sestre.

Podsjećamo kako je nekadašnja riječka misica bila poznata po braku s bivšim misterom Dinom Bubičićem. Njihova je ljubav se dogodila pred objektivima kamera, a nije dugo trebalo čekati da ju i ozakone. S obzirom na to da su slovili kao jedan od najskladnijih domaćih parova, njihov razvod nakon devet godina braka je iznenadio mnogobrojne. Iako su se razveli 2019. godine, Dino se iselio iz stana gdje je živio s ivanom i sinovima tek u lipnju prošle godine.

"Nismo uspjeli kao ljubavni par, ali vjerujem i sigurna sam da ćemo uspjeti kao roditelji. Jer nam je sreća djece, i njemu i meni, na prvom mjestu", rekla je Ivana.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!