Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Simona Mijoković i Ante Gotovac uživaju u obiteljskoj idili: 'Sad je sve super, to mi je najvrijednije na svijetu!'

Izjave na temu obiteljskog okupljanja nije želio davati jer, kaže: "Sad je sve super, to mi je najvrijednije na svijetu".

Simona Mijoković i Ante Gotovac uživaju u obiteljskoj idili. Da, da... dobro ste čuli. Nekad najkontroverzniji hrvatski par - čini se - shvatio je kako je dobrobit njihove kćeri najvažniji pa su protekloga tjedna zajedno uz Simonina supruga uživali u obiteljskoj proslavi! Ante je objavio zajedničke fotografije, a evo što je rekao za RTL Exkluziv! 

"Gabrijela je moje sve, moja svetinja...", tim je riječima Ante Gotovac opisao odnos s 15-godišnjom kćeri Gabrijelom s kojom se ovoga tjedna vidio u Zagrebu! Tom obiteljskom druženju svjedoče i fotografije koje je objavio na društvenim mrežama, no izjave na temu obiteljskog okupljanja nije želio davati jer, kaže: "Sad je sve super, to mi je najvrijednije na svijetu". 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ante, Gabi, Simona i njezin suprug Stanislav družili su se na krštenju maloga Davida, sina Simonina brata. Još prošle godine Gotovac nam je u intervjuu otkrio da se slabije viđa s kćeri koja s mamom i novom obitelji živi u Austriji pa je zagrebački susret Anti ispunio srce!

Vezana vijest

Simona i Ante Gotovac Ostali su dobri Ante Gotovac i dalje je u kontaktu sa Simonom i njezinim novim suprugom: 'Ona i dalje vjeruje u Boga i misli da će je Svevišnji spasiti'

"Sa Simonom imam uredan kontakt i o njoj sve najbolje uvijek. Gabrijelu, nažalost, slabije vidim pošto je u Austriji. Velika je razdaljina i ova situacija s koronom strahovito ometa dolazak u Zagreb, pa i općenito viđanje Gabrijele. To mi je baš veliki problem i zbog toga mi je žao. Inače, imamo odličan odnos", rekao je Ante Gotovac.

No odnos Ante i Simone nije bio uvijek idiličan. Vjenčali su se 2005. godine u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici, a brak im je potrajao šest godina. Gotovčevi su žarili i palili regijom, partijali gdje god su stigli, Simona je pokrenula i pjevačku karijeru - a onda je doživjela preobraćenje i pronašla spas u vjeri. Dok se Ante još tražio, ona je pronašla Stanislava, sadašnjeg supruga s kojim ima troje djece! Vjenčali su se 2016. godine i žive u Linzu.

Više pogledajte u prilogu Ane Miščević.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!