Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Stigla bez partnera Nikole: Iva Todorić nakon dugo vremena pojavila se na javnom događanju
PIXSELL

MODNA REVIJA ELFSA

Stigla bez partnera Nikole: Iva Todorić nakon dugo vremena pojavila se na javnom događanju

Hrvatski dizajnerski dvojac ELFS vratio se na modnu pistu nakon dvije godine, a na reviju su došla brojna poznata lica

Iva Todorić, nakon dužeg izbivanja iz javnosti, jučer se pojavila na reciklažnom dvorištu Žitnjak gdje se održalo već tradicionalno druženje modne kuće ELFS.

(FOTO: PIXSELL)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedan od najprepoznatljivijih modnih brendova na domaćoj i regionalnoj sceni ovom se kolekcijom fokusira na promišljenu domaću proizvodnju i održivi pristup modi, a u tome su ih podržala brojna poznata lica, uključujući i Ivu.

(FOTO: PIXSELL)

Kći Ivice Todorića na reviju je došla bez partnera Nikole, a zablistala je u jednostavnoj kombinaciji. Tamne traperice i crnu majicu upotpunila je elegantnim dugačkim bež kaputom, a sve vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

(FOTO: PIXSELL)

Podsjetimo, Iva se 2019. godine razvela od poduzetnika Hrvoja Balenta s kojim je u braku bila 18 godina. Par zajedno ima troje djece, sinove Ivana i Antu i kćer Taru.

Vezana vijest

Iva Todorić i dečko Nikola NIKAD SRETNIJA Iva Todorić ljetuje s misterioznim dečkom na kruzeru Ane Bučević i objavljuje romantične fotke

Iako Iva nastoji svoj privatni život sakriti od javnosti, nagađa se kako već dvije godine ljubuje s mlađahnim srpskim poduzetnikom, a ovo ljeto zajedno su proveli na kruzeru Ane Bučević.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!