Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Lepa Brenu i supruga Bobu na sud 'odveo' njihov kum: Traži od pjevačice i muža 500 tisuća eura
Antonio Ahel/PIXSELL

ZAJEDNIČKI BIZNIS

Lepa Brenu i supruga Bobu na sud 'odveo' njihov kum: Traži od pjevačice i muža 500 tisuća eura

Shvativši kako Živojinovići neće pristati na kompromis, došlo je do obrata...

Pjevačica Lepa Brena i njezin suprug Slobodan Boba Živojinović su završili na sudu i to zbog kuma Aleksandra Vincića, piše Kurir.rs.

Inače, bračni par je s Aleksandrom Vincićem pokrenuo zajednički biznis koji se odnosio na proizvodnju bijelog vina. Iako su posao započeli prije tri godine, njihov kum ubuduće ne želi surađivati s njima pa traži otkup svog dijela tvrtke i to za pola milijuna eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vincić je profesionalac kada je riječ o vinima jer se godinama bavi njihovom proizvodnjom. Uz to, njihova tvrtka je poprilično dobro poslovala što je oduševilo Brenu i Bobu pa im je na pamet palo mnogo novih ideja za napredak vinskog biznisa. 

Vezana vijest

Lepa Brena SRETAN JOJ ROĐENDAN Jedna je od najvećih u regiji, a teška situacija zauvijek ju je obilježila: Nesuđena PMF-ovka simbol je bivše države

Valja istaknuti kako se kumu Vinciću nisu svidjele neke od ideja. S druge strane, on je tražio od bračnog para da uspore što je prouzročilo nesuglasice. Shvativši kako Živojinovići neće pristati na kompromis, došlo je do obrata pa se njihov kum odlučio povući iz tvrtke.

Sada Vincić zahtjeva isplatu iznosa koji je dosad uložio u tvrtku i to u cijelosti. Izvor blizak 61-godišnjoj pjevačici je izjavio kako bračni par misli kako Vincić zahtjeva previše novca, što je razlog njihovog dolaska na sud.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!