Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Huljići vs. Martinović: Danijela otpratila Hanu, Grašu i Tončija, a ni oni nisu ostali dužni
Miranda Cikotic/PIXSELL

KRAJ JEDNE LJUBAVI

Huljići vs. Martinović: Danijela otpratila Hanu, Grašu i Tončija, a ni oni nisu ostali dužni

Danijelino ime je uklonjeno i s Grašine liste pratitelja

Pjevačica Danijela Martinović je obrisala fotografije s nekadašnjim partnerom Petrom Grašom, nakon čega ga je i uklonila s liste pratitelja na Instagramu.

S njezinog profila je nestala čak i rođendanska čestitka Graši koju mu je posvetila u još ožujku. Uz Grašu, s liste Danijelinih pratitelja na Instagramu je uklonjena i njegova nova ljubav - Hana Huljić, koju je pratila još početkom listopada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ipak, ni Hana joj nije ostala dužna pa ju je i ona prestala pratiti na svom Instagramu.

Na Grašinom profilu su nestale gotove sve fotografije s nekadašnjom partnericom Danijelom osim jedne. Jedinu fotografiju koju je ostavio s Danijelom je ona iz 2017. godine na kojoj zajedno poziraju sa Severinom. Danijelino ime je uklonjeno i s Grašine liste pratitelja.

(FOTO: Instagram)

Vezana vijest

Petar Grašo i Danijela Martinović TO IM JE PRESUDILO? Splitska pjevačica progovorila o odnosu Danijele i Graše pa otkrila detalje navodne svađe s tuluma

Danijela je otišla korak dalje s Instagram pratiteljima pa je uklonila s liste i Tončija Huljića, na što joj nje on uzvratio istom mjerom.

Podsjetimo, Hana se 1993. godine pojavila u Magazinovom spotu za singl "Došlo vrijeme" dok je u bendu pjevala Danijela Martinović. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!