Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
'Gore' društvene mreže: Ella Dvornik u sukobu s nepoznatom ženom zbog jednog detalja
Instagram

virtualni rat

'Gore' društvene mreže: Ella Dvornik u sukobu s nepoznatom ženom zbog jednog detalja

Jednoj pratiteljici za oko su zapele prljave tenisice pa je odmah ušla u virtualnu raspravu s popularnom blogericom. ''Operi patike'', poručila joj je, a Ellin odgovor uslijedio je brzo

Influencerica Ella Dvornik Pearce jedna je od najpopularnijih domaćih influencerica, a svaki njezin korak prate stotine tisuća obožavatelja. 

Za razliku od ostalih kolegica, Ella se nikada nije trudila prikazati savršeni život, a izgleda da joj to, sudeći po komentarima, neki pratitelji i zamjeraju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posljednja fotografija upravo je to i dokazala. Naime, influencerica je objavila fotografiju na kojoj prije odlaska u teretanu pozira u sportskoj kombinaciji. ''Vrijeme za teretanu je najbolje vrijeme'', napisala je kći preminulog kralja funka, legendarnog Dina Dvornika. 

Ipak, jednoj pratiteljici za oko su zapele prljave tenisice pa je odmah ušla u virtualnu raspravu s popularnom blogericom. ''Operi patike'', poručila joj je, a Ellin odgovor uslijedio je brzo. 

''Hoće li ti biti bolji dan ako ih operem? Ako hoće, onda ću ih oprati'', uzvratila joj je Ella. Sudeći po komentarima, nepoznata žena bila je zainteresirana za sukob pa je nastavila u istom tonu. 

''Bit će... I ti ćeš biti bolja i ja s tobom. Sve će biti bolje'', dodala je. Za kraj joj je Ella u pomirbenom tonu odgovorila.

Vezana vijest

Ella Dvornik biti majka nije lako Ella Dvornik otkrila s kakvim se problemima bori, pratitelji joj pružili podršku: 'Razina stresa je bila na vrhuncu'

 

''Bilo bi bolje, evo najiskrenije, kad se ljudi ne bi fokusirali na tako nebitne detalje na fotki na kojoj netko stoji s osmjehom na licu i sretan je. Ali ok, oprat ću ih'', odgovorila je Dvornik.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!