Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Prijatelji i kolege ne skrivaju tugu: Posljednji ispraćaj Žarka Potočnjaka
Luka Stanzl/Pixsell

STIGLA I VOJSKA

Prijatelji i kolege ne skrivaju tugu: Posljednji ispraćaj Žarka Potočnjaka

Među okupljenima našli su se Hrvoje Hitrec, Duško Valentić, Božidar Košćak, Višnja Babić, Tara Rosandić i brojni drugi

Posljednji ispraćaj legendarnog glumca Žarka Potočnjaka organiziran je u utorak u velikoj dvorani zagrebačkog krematorija. Obitelj, kolege i prijatelji opraštaju se od velikana domaće kinematografije, a suze i tugu nisu skrivali. Posljednje zbogom odala mu je i njegova 106. brigada te je ispraćen uz vojne počasti. 

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Među okupljenima našli su se Hrvoje Hitrec, Duško Valentić, Božidar Košćak, Višnja Babić, Tara Rosandić i brojni drugi. 

Podsjećamo, hrvatski glumac Žarko Potočnjak preminuo je u petak u 76. godini, potvrdili su iz Glumačke družine Histrion.

(FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Omiljenog glumca domaća javnost pamtit će po brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama, maestralnom radu na kazališnim daskama, pozitivnoj energiji, smislu za humor... 

 

Iako uvijek s osmijehom na licu, Žarku je prije točno 20 godina dijagnosticiran karcinom na desnom plućnom krilu. Godinu dana kasnije operiran je u bolnici Jordanovac. Operacija je bila teška, ali je sve dobro završilo. Inače, glumac je bio prvi izliječeni pacijent od karcinoma pluća u Klinici za plućne bolesti Jordanovac.

Vezana vijest

Žarko Potočnjak Svugdje sa osmijehom Žarko Potočnjak prebolio je karcinom i borio se s KOPB-om: 'Moram piti puno lijekova i primati kisik kroz cjevčice'

Nažalost, krajem 2019. godine, Žarko je otkrio da boluje od kronično opstruktivne bolesti pluća. Preminuo je okružen ljubavlju i pažnji. 

žarko potočnjak Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!