Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Danijelin novi početak nakon otpraćivanja Graše i Huljića: Našla je snagu i inspiraciju za okretanje životne stranice
Marko Lukunic/PIXSELL

zbogom prošlosti

Danijelin novi početak nakon otpraćivanja Graše i Huljića: Našla je snagu i inspiraciju za okretanje životne stranice

Pjevačica je svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama dala do znanja što je radila posljednjih mjeseci. Osim toga, otkrila je svojim potezima što misli o plamtećoj ljubavi Graše i Hane Huljić

Danijela Martinović dom smatra najvažnijim utočištem, mjestom gdje je svoja na svome. "Dom mi je uvijek najvažnije utočište i jako mi je važno kad zakoračim kroz vrata da je sve do najmanjeg detalja onako kako se ja osjećam. Vrlo su mi bitne i male oaze unutar stana poput prostora u kojem stvaram, garderobnog prostora i prostora za spavanje koji mi je možda najvažniji", napisala je na svom Instagramu pjevačica nakon što je postala novo zaštitno lice brenda Eduro. Posljednjih je tjedana s njima napravila, kaže, pravu malu čaroliju u stanu koji je postao njezina oaza, mjesto u kojem uživa punim plućima.

 

Nova energija za nove ljude!

Iako su te riječi jasni dio reklamne kampanje, od Danijele nismo ni očekivali dobiti više budući da o privatnom životu zasad šuti. Dala je do znanja djelima, doduše, što misli o svemu što se dogodilo proteklih tjedana kad je otkrivena ljubav njezinog bivšeg partnera i Hane Huljić. Otpratila se s Huljićima na Instagramu, a virtualno zbogom rekla je i Graši. Ovih dana zaista i uživa u oazi, vlastitom miru svog doma. 

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zagrebački dom plavokose pjevačice sada je u službi samo njezinog komfora i odmora, prostor inspiracije koju iz samoće i duhovnog ispunjenja crpi za svoje nove projekte - glazbene i književne... Vrijeme je za Danijelin novi početak.

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!