Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Bezgranična ljubav Korane Gvozdić i Ivana Šarića: Njihova priča je posebna, a najveća pobjeda im je njihov Oliver
Instagram

Devet godina zajedno

Bezgranična ljubav Korane Gvozdić i Ivana Šarića: Njihova priča je posebna, a najveća pobjeda im je njihov Oliver

Ivan Šarić i Korana Gvozdić upoznali su se u listopadu 2012. godine. Nakon četiri godine veze, komičar je Koranu zaprosio, no pred oltar još nisu stali

"Imam sve na svijetu. Nas troje...", napisala je u veljači ove godine na Instagramu poznata domaća voditeljica i ekonomistica Korana Gvozdić i tako otkrila da s partnerom, poznatim stand-up komičarom Ivanom Šarićem očekuje prinovu. 

Iako je termin bio u lipnju, maleni Oliver na svijet je stigao mjesec i pol dana ranije, u travnju. Sedam mjeseci kasnije Gvozdić se osvrnula na to teško razdoblje povodom obilježavanja Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"38 dana proveli smo u bolnici i svaki silazak s drugog kata na kat neonatologije bio je utrka s vremenom. Zbog pandemije su nam susreti bili jednom dnevno i to na 10-15 minuta, a zbog dodatnih minuta srce je skakalo od sreće. Pričala sam mu što radim kat iznad dok čekam novi dan da ga opet vidim, pričala sam mu o tatinim idejama kako da se ušulja u bolnicu, bakinim paketima koje je slala, prenosila mu pozdrave naših prijatelja, bodrila ga, hrabrila i njega i sebe, pjevala sam mu jednu te istu pjesmu svaki dan, svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je. Humorom protiv straha oduvijek je bilo nešto što je Ivana i mene držalo kada je trebalo i kada je bilo najteže. Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga je prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese prašinu i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja", otkrila je u emotivnoj objavi Korana i rasplakala mnoge. 

Taj par danas je jači i sretniji no ikad prije, dane im uveseljava i noći krati maleni Oliver koji će zasigurno jednom kad poraste čitati o tome kako su se upoznali njegovi mama i tata. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

 

A upoznali su se prije devet godina, točnije u listopadu 2012. godine. Premda isprva nisu htjeli javno govoriti o svom odnosu, često ih se moglo vidjeti na zagrebačkim ulicama, u šetnjama i na zajedničkim večerama. 

Uslijedila su mnogobrojna zajednička putovanja, a na jednom od njih, na oboma omiljenom grčkom otoku Zakintos, Ivan je 2016. godine kleknuo pred Koranu i zaprosio je. Pred oltar do sada još nisu stali, no nedavno je Šarić poručio kako će rođenje Olivera zasigurno to ubrzati. 

 

 

Korana Gvozdić i Ivan Šarić Fotogalerija

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pitate li njih dvoje koja je tajna uspješne veze, ne morate dobiti ni verbalni odgovor. Dovoljno je da im zavirite na profile društvenih mreža i sve će vam biti jasno. Smijeh, ludiranje i iskrenost, njihov su ključ uspjeha. Upravo je to Korana i sama dala do znanja kada je objavila fotografiju s ljetovanja 2013. godine. "Tu sam znala da naša veza ima potencijala", napisala je u opisu fotke na kojoj ona i Šarić njezinom kosom oblikuju sebi brkove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

 

O svom odnosu taj par ne voli previše govoriti, ali svako malo netko od njih otkrije pojedinu 'pikanteriju' i svaki put iznova nasmije pratitelje. "Ne znam kako i kada je počelo, ali u našoj vezi ova ludost traje duže vrijeme. Tko drugi dođe doma, traži ovog prvog. Igranje skrivača nekad shvatim preozbiljno - majstor me tražio 15 minuta!", napisala je tako Gvozdić prije tri godine ispod fotografije na kojoj se skriva u garderobnom ormaru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

 

Prije mjesec dana Šarić je svojoj dragoj čestitao devetu godišnjicu veze na Instagramu. No ne bi to bilo 'to' da nije dobacio foru u svom stilu.

"Slavimo devet godina moja Koki i ja. Što smo sve prošli i doživili zajedno... I koliko toga nas još čeka! Sretna ti godišnjica jube! Znam da ne voliš kad to govorim javno, ali postoje ovakvi trenuci kad je skroz prihvatljivo... Ja sam najbolje što ti se dogodilo. Nema na čemu", poručio joj je njezin partner i otac malenog Olivera, hrabrog dječaka koji je uz neizmjernu obiteljsku ljubav svoju prvu životnu pobjedu već dobio.

Upravo su Korana i Oliver Šarićevi najveći 'navijači' i obožavatelji. Tatu će pratiti i u novoj ulozi, onoj 'Direktora svemira' na RTL-u!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!