Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Lidija Bačić opsjednuta je jednim detaljom, jeste li već primijetili o čemu se radi?
Instagram

zaštitni znak ili?

Lidija Bačić opsjednuta je jednim detaljom, jeste li već primijetili o čemu se radi?

Obožavatelji su primijetili kako Lidija ima svoj zaštitni znak kada su modne kombinacije u pitanju, a riječ je o bež topiću koji je neizostavni komad u njezinom ormaru

Splitska pjevačica Lidija Bačić jedna je od onih pjevačica koja će uvijek, ali baš uvijek, izazvati pažnju. O njezinim modnim kombinacijama priča se godinama, ali jedno je sigurno - rijetko tko može ostati imun na njezinu pojavu. 

Vjerni obožavatelji dobro znaju kako pjevačica poznata pod nadimkom Lille nije jedna od onih pjevačica koje pate za brendiranim torbicama, skupocjenim štiklama i odjećom koja je upravo stigla s pariškog tjedna mode. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, bez obzira na to što aktivno ne prati modne trendove, Lidija je poznata po svom osebujnom stilu, a često više voli pokazati nego sakriti pa nije niti čudno što su ju neki obožavatelji proglasili najseksi Hrvaticom. 

Obožavatelji su primijetili i kako Lidija ima svoj zaštitni znak kada su modne kombinacije u pitanju, a riječ je o bež topiću koji je neizostavni komad u njezinom ormaru. 

Lille spomenuti komad fura i ljeti i zimi, a koliko je vezana za njega najbolje dokazuju sljedeće fotografije. Pa uživajte... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!