Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Sjećate se kako je glumica Ecija Ojdanić izgledala prije skoro 20 godina? Fanovi ne prestaju komentirati fotografiju
Instagram

bez šminke i filtera

Sjećate se kako je glumica Ecija Ojdanić izgledala prije skoro 20 godina? Fanovi ne prestaju komentirati fotografiju

Ecija je ponosna majka dvoje djece, kćer Cvitu je dobila u braku s bivšim suprugom, diskografskim urednikom Antom Viljcem, a 2009. na svijet je stigao sin Jakov iz braka sa sadašnjim suprugom Robertom Orhelom

Uspješna kazališna i televizijska glumica, talentirana Ecija Ojdanić može se pohvaliti zavidnom karijerom. Imala je uloge u brojnim serijama, filmovima, a godinama unazad jedno je od najprepoznatljivijih lica na kazališnim daskama. 

No, simpatična Dalmatinka može se pohvaliti i idealnim obiteljskim životom, a tome svjedoče i fotografije na kojima pozira u zagrljaju djece i supruga. Iako je jedna od onih koja rijetko kada priča o svom privatnom životu, Eciji na tom polju, slobodno možemo reći, cvjetaju ruže. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ecija je ponosna majka dvoje djece, kćer Cvitu je dobila u braku s bivšim suprugom, diskografskim urednikom Antom Viljcem, a 2009. na svijet je stigao sin Jakov iz braka sa sadašnjim suprugom Robertom Orhelom.

Sada je na društvenim mrežama podijelila fotografiju staru 12 godina, a na istoj pozira sa svojim nasljednikom, preslatkim Jakovom koji na današnji dan slavi rođendan. 

''Ova beba koju držim u naručju slavi veliki dvanaesti rođendan! Sve moje najvrjednije stane u ovaj zagrljaj, i kuće, i najluđa putovanja, i najuspješnije predstave, i nagrade, i tajni računi na Kajmanskim otočjima! Da si i dalje, i zauvijek, nasmijano, vedro dijete koje širi ljubav i zafrkanciju! I neka nam jedini kamen smutnje bude što ja navijam za Hajduk, a ti za Dinamo! Volimo te, Milo dijete naše! Tvoji mama, tata i seka Cvita!'', napisala je simpatična glumica u opisu fotografije iz 2010. godine. 

Vezana vijest

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Kao preslikana! Domaća glumica jednim potezom otkrila čije je gene 'pokupila' njezina kći

Inače, Ecija se nerijetko na Instagramu pohvali svojom djecom, ponosna što izrastaju u kvalitetne mlade ljude.

"Najdraže životne lekcije su mi kad me život demantira i, kad skrušeno priznam, bila sam u krivu. A kad mi ta lekcija dođe od rođene djece, koliko god zaboljelo na prvu, nakon reakcije ega pomislim, pa i odgajam ih da misle svojom glavom. I preplavi me takva količina ponosa i sreće jer odgajam individue. Koji su se othrvali našem (pre)velikom utjecaju", samo je jedan od statusa u kojima s ponosom govori o svojoj djeci. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!