Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nakon Šukera, propalih zaruka i neugodnih tračeva... Novi potez Kristine Bralo iznenadio mnoge
Instagram

gdje je nestala?

Nakon Šukera, propalih zaruka i neugodnih tračeva... Novi potez Kristine Bralo iznenadio mnoge

Kristina se nakon medijskog skandala povukla iz javnog svijeta, a tome u prilog ide i podatak da je izbrisala svoj Instagram profil s nekoliko tisuća pratitelja

Bivša missica i pjevačica u usponu, 28-godišnja Kristina Bralo javnosti je najpoznatija kao bivša djevojka prvog čovjeka HNS-a Davora Šukera. No, ljubav između njih je brzo pukla, a bivši ljubavnici nikada nisu otkrili razlog prekida. 

No, atraktivna plavuša nije gubila vrijeme pa je utjehu pronašla u nekadašnjem misteru turizma Mateju Cvitanoviću. Zaljubljeni golupčići objavljivali su zajedničke fotografije s putovanja, uživali su u luksuznim restoranima, a nakon samo pola godine - objavili su sretnu vijest. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, prije nekoliko mjeseci na Instagramu su otkrili kako uskoro staju pred oltar. Kristina se svojim pratiteljima danima hvalila zaručničkim prstenom, a sudeći po osmijehu na licu, između njih cvjetale su ruže. 

No, krajem rujna Matej je za 24 sata potvrdio kako je došlo do prekida veze, ali odbio je komentirati detalje ljubavnog kraha. 

Spomenuti portal tada je pisao kako je za ovaj prekid navodno kriv, ni manje ni više, nego popularni domaći tenisač Borna Ćorić s kojim je bivša misica navodno prevarila zaručnika. 

No, ovi navodi nikada nisu javno potvrđeni pa je sve ostalo na šuškanju po gradskim kuloarima. Svakako, Kristina se nakon medijskog skandala povukla iz javnog svijeta, a tome u prilog ide i podatak da je izbrisala svoj Instagram profil s nekoliko tisuća pratitelja. 

Vezana vijest

Kristina Bralo & Matej Cvitanović 'mlađe je slađe' Ekskluzivno - Kristina Bralo prvi put progovorila o Šukeru, ali i zarukama s Matejem Cvitanovićem!

Ipak, nije se potpuno povukla iz virtualnog svijeta s obzirom na to da je i dalje aktivna na svom privatnom profilu na kojem ju prati nešto više od 100 pratitelja. Bilo kako bilo, Kristini očito ovih dana ne odgovara pretjerana popularnost pa je odlučila uzeti predah od društvenih mreža. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!