Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Privatni životi obavijeni velom tajne! O samozatajnoj partnerici Akija Rahimovskog ne zna se skoro ništa - i nije jedina
Miranda Cikotic/PIXSELL

mir u privatnosti

Privatni životi obavijeni velom tajne! O samozatajnoj partnerici Akija Rahimovskog ne zna se skoro ništa - i nije jedina

Suprotnosti se privlače, a oni koji pritome imaju i neke iste životne vrijednosti - prava su kombinacija iz snova

Oni su slavni u cijeloj regiji, a čime se bave i kako izgledaju njihove odabranice - to ne zna skoro nitko. Među najveće ekstreme u toj slavnoj ekipi jest glazbenik Aki Rahimovski. Skoro nitko ne zna kako je izgledala njegova dugogodišnja supruga Ingrid, a nakon njihovog raspada braka, isti misterij postoji i sa Slovenkom Barbarom Vesel, s kojom je krajem 2019. dobio kćerkicu. Dramatična događanja u privatnom životu Aki je vješto skrivao od medija dok RTL-ov Exkluziv nije saznao detalje njegove nove romanse. Iako ga je 'izdala' punica u Sloveniji, Aki se o novoj ženi u svom životu, kao ni o njihovom djetetu, javno nije nikad oglasio. Drži se onoga što si je davno obećao, da će svoju obitelj čuvati od neželjene pozornosti medija.

(FOTO: Marko Prpić/PIXSELL)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sličnih je stavova i veliki Zdravko Čolić. Iako sa suprugom Aleksandrom ima dvije odrasle kćeri, Čolićeva supruga u javnosti se skoro nikad ne pojavljuje. Par je u braku 20 godina, a proslavili su ih ove godine 1. svibnja. Upoznali su se u Makarskoj, a kako je Aleksandra studirala u Beogradu, nastavili su se tamo viđati. Ubrzo su uplovili u romantičnu vezu koja je rezultirala djecom i sretnim brakom. Iako sretni, o suživotu s jedinstvenim Čolićem Aleksandra nikad nije javno govorila. Posvetila se obitelji i životu koji ne uključuje naslovnice i editorijale.

(FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL)

Glazbenik Dino Merlin već je ušao u legendu sa svojom ljubavnom pričom sa suprugom Amelom. Naime, zaljubili su se još tijekom srednje škole i kada je veza počela biti ozbiljnija, njezini su se roditelji usprotivili mladenačkoj ljubavi. Početkom osamdesetih Dino je bio siromašni mladi glazbenik, a Amela studentica arhitekture iz bogate obitelji. Borili su se i skrivali, a nakon pet godina tajne veze - Dino i Amela su se vjenčali. "Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam ja svoju ženu doslovno oteo. Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra, koja je bila kuma", rekao je svojedobno Merlin. Amelini roditelji danas ga vole i više negoli je zaslužio, govori Merlin, koji je u međuvremenu izgradio ogromnu karijeru i sa svojom voljenom dobio dvoje djece. Više su od 40 godina zajedno, no njihovih zajedničkih fotografija je svega par.

Iako se Sanja Stipišić zna ponekad pojaviti u javnosti, vrlo rijetko istupa s Gibonnijem, koji obitelj drži dalje od očiju medija i javnosti. Dogodilo se svega par puta da je Sanja s njim uhvaćena na fotografiji, no čak ni na takvim fotografijama Sanja nije pozirala. Iako su u braku više od 20 godina, Sanja se ne eksponira, a sličnog su stava i njihova djeca. Gibi to, čini se, odlično odgovara jer je uz Sanju već niz godina jednostavno - presretan! 

(FOTO: Željko Hladika/PIXSELL)

Proslavljeni beogradski glumac Miki Manojlović ljubav života pronašao je uz kolegicu Tamaru, koja je prilično samozatajna. 20 godina mlađa dama upoznala se s Mikijem devedesetih, a tada je bila tek talentirana studentica glume. Ubrzo je postala i Mikijeva životna partnerica, s kojom je dobio i sina Ivana. Dok svi jako dobro znamo kako izgleda legendarni glumac, Tamara se u javnosti pojavljuje nešto rjeđe.

(FOTO: Davorin Višnjić/PIXSELL)

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!