Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Tereza Kesovija o ručku s Macronom: 'Pripremila sam nekoliko rečenica koje mu namjeravam reći'

POSEBAN DAN

Tereza Kesovija o ručku s Macronom: 'Pripremila sam nekoliko rečenica koje mu namjeravam reći'

Francuski predsjednik će prije odlaska iz Zagreba biti na ručku s uzvanicima iz javnog, kulturnog, gospodarskog, znanstvenog i sportskog života koji su na neki način povezani s njegovom zemljom

Francuski predsjednik Emmanuel Macron doputovao je u srijedu navečer u prvi službeni posjet nekog šefa francuske države Hrvatskoj. 

Macron je doputovao u Hrvatsku gdje će posjet početi radnom večerom s premijerom Andrejom Plenkovićem u užem formatu, a na dnevnom redu su globalna i regionalna pitanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Shutterstock) 

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović primit će francuskog predsjednika u četvrtak ujutro na Pantovčaku sa svim državnim počastima, a prije odlaska u Banske dvore, Macron će položiti vijenac kod Spomenika domovini. 

Francuski predsjednik će prije odlaska iz Zagreba biti na ručku s uzvanicima iz javnog, kulturnog, gospodarskog, znanstvenog i sportskog života koji su na neki način povezani s njegovom zemljom.

(FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Na svečanom ručku će biti i legendarna Tereza Kesovija, pjevačica koja je gradila karijeru i u Francuskoj te nastupala u pariškoj Olympiji.

Vezana vijest

Tereza Kesovija Umjetnica, pjevačica, diva Na ručku s francuskim predsjednikom bit će i Tereza Kesovija: 'Želim da Macron doživi još jedan mandat. Simpatičan je'

''Na radnom ručku imam priliku sudjelovati zahvaljujući mom prijatelju i veleposlaniku Francuske u Hrvatskoj, Gaëlu Françoisu Veyssièreu, koji mi je uručio odličje Časnika reda umjetnosti i književnosti za rad na povezivanju Hrvatske i Francuske'', rekla je Tereza za Večernji list i dodala kako je već spremila nekoliko rečenica koje mu namjerava reći. 
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!