Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Nakon 26 godina veze, Danijela Martinović o lijepoj prošlosti s Grašom: 'Ne možete mimoići neizbježan trenutak'
Marin Tironi/PIXSELL

O EMOCIJAMA I ŽIVOTU

Nakon 26 godina veze, Danijela Martinović o lijepoj prošlosti s Grašom: 'Ne možete mimoići neizbježan trenutak'

Nakon prekida veze, svi su mjesecima pratili gotovo svaki korak Danijele Martinović, Hane Huljić i Petra Graše jer je bila riječ o jednom od "najneočekivanijeg prekida"

Nakon što je pukla ljubav između Danijele Martinović i Petra Graše nakon dugih 26 godina, pjevačica je prvi put otvoreno govorila o emocijama koje je proživjela, životu, svojoj duhovnosti i nadolazećim vremenima koje je proživjela.

"Ne možete mimoići trenutak koji je neizbježan", pojasnila je 50-godišnja splitska pjevačica, koja je svoj odnos s Grašom u razgovoru za Gloriju etiketirala kao lijepu prošlost.

Vezana vijest

Danijela Martinović PRIVUKLA PAŽNJU Danijela Martinović objavila fotografiju, a ubrzo su krenula nagađanja: 'Nadam se da je ovo nova ljubav...'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon prekida veze, svi su mjesecima pratili gotovo svaki korak Danijele Martinović, Hane Huljić i Petra Graše jer je bila riječ o jednom od najneočekivanijeg prekida. Ujedno je i Grašin odnos s Hanom postao najintrigantnija nova ljubavna veza slavnih. S obzirom na to da svo troje skriva svoj privatni život, detalji su sve manje curili u javnost.

Toliko se "secirala" 26-godišnja veza pjevačice i pjevača da se u medijima izvještavalo o donedavnoj Danijelinom praćenju Hane Huljić na Instagramu. Ubrzo nakon te objave, Hana je "uzvratila" Danijeli prestankom praćenja na popularnoj društvenoj mreži.

Ipak, nakon svega, kako kaže Martinović, Grašina nova djevojka joj nimalo ne smeta.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!