Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić ponovno su postali roditelji, otkrili ime druge kćeri
PIXSELL

RADOSNA VIJEST

Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić ponovno su postali roditelji, otkrili ime druge kćeri

Aljoša Šerić i Antonia Matković Šerić ponovno su postali roditelji djevojčice, a poznato je i koje su ime odabrali za curicu

Pjevačica grupe Pavel Antonia Matković Šerić pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je sretnu vijest. U obitelj Šerić nakon 5-godišnje kćeri Lune, stigla je još jedna djevojčica.

Pjevačica se javila na Instagram storyju iz poznate zagrebačke poliklinike. Pozirala je uz svoju tek rođenu kćerkicu koju su ona i suprug Aljoša nazvali Ava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TONKA (@tonkantonia)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da je Splićanka ponovno u drugom stanju saznalo se u lipnju. Tada je pjevačica otkrila kako se odlično nosi sa svojom drugom trudnoćom te da nije imala mučnina ni nikakvih trudničkih tegoba. Ranije je također izjavila kako uživa biti mama te da uz kćer Lunu 'svakim danom uči koliko je lijepo biti živ'.

Podsjetimo, Antonia i Aljoša vjenčali su se 2014. u hotelu Westin, a 2016. im je stiglo prvo dijete, Luna. Pjevačica je više puta do sada isticala kako su skladan par, da se rijetko svađaju, te da 'ako se i posvađaju, ne dopuštaju da odu u krevet posvađani'.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!