Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Krv nije voda: Pogledajte u kakve su ljepotice izrasle kćeri naših poznatih glumačkih diva
Pixsell

MAMINIM STOPAMA ILI?

Krv nije voda: Pogledajte u kakve su ljepotice izrasle kćeri naših poznatih glumačkih diva

U tekstu vam donosimo popis djevojaka koje su izrasle u prave ljepotice, a od svojih vršnjaka razlikuju se po jednoj činjenici - djeca su poznatih roditelja

Biti dijete poznatih roditelja? Svakako, ima svoje prednosti i nedostatke. Baš kao gotovo i sve u životu. I dok neka djeca jedva dočekaju svojih pet minuta slave, drugi na sve načine pokušavaju izaći iz sjene svojih roditelja kako bi vodili normalni život daleko od očiju javnosti. 

U nastavku vam donosimo pet ljepotica čije su majke, slobodno možemo napisati, hrvatske dive. A da jabuka ne pada daleko od stabla - dokazat ćemo vam u nastavku teksta. 

Marta Eva Mećava

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prva na ovom laskavom popisu nalazi se kći domaće glumice Sanje Vejnović, 23-godišnja Marta Eva Mećava koju je dobila s bivšim suprugom i umjetnikom Goranom Mećavom. Ova samozatajna djevojka krajem 2018. godine s majkom je snimala kampanju za jedan brend te dokazala kako se i sama jako dobro snalazi ispred kamera. Krv nije voda, ha? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Buga Marija Šimić 

Stopama svojih roditelja nastavila je svestrana 27-godišnja Buga Marija, kći glumačkog para Vitomire Lončar i Ivice Šimića. Iako je zapravo operna pjevačica, mlada Buga Marija ima svoj drugi dom od šeste godine, a to je kazalište. Prije nekoliko dana odnijela je Nagradu hrvatskog glumišta za najbolje žensko glumačko ostvarenje u predstavi za djecu i mlade i doista dokazala kako jabuka ne pada daleko od stabla.

Maja Lena Lopatny

Iduća na popisu našla se kći glumice Mije Begović, 31-godišnja Maja Lena Lopatny. Godinama unazad ova dama je dobro poznato ime u svijetu showbizza. Iako je godinama bila rado viđen gost u zagrebačkim noćnim klubovima, Maja je odlučila sreću potražiti na Korčuli. Otkako se na otoku zaposlila u marketinškom odjelu resorta, Maja se povukla iz javnog svijeta, a njezino ime sve rjeđe puni medijske stupce. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Jana Vrdoljak 

Jedna od najvećih domaćih pjevačica, sudeći po glazbenim ljestvicama, sigurno je Ivana Vanna Vrdoljak. O njezinoj 20-godišnjoj nasljednici Jani Vrdoljak ne zna se puno s obzirom na to da se ne bavi javnim poslom. No, prošle se godine pojavila u maminom spotu za novu pjesmu "Puna memorija", a svojom ljepotom oduševila je obožavatelje. 

Mara Nola 

Kći našeg poznatog glumačko-redateljskog para Barbare i Lukasa Nola, talentirana Mara ne srami se kamera, a to najbolje dokazuje podatak da je s majkom sudjelovala u popularnom RTL-ovom showu ''Tri dva jedan - peci''. Riječ je, tvrdi Barbara, o djevojci koja obožava modu, a popularna glumica često kod nje dolazi po modne savjete. 

''Kćer ne tjeram da već sad odluči na koji će fakultet, a ako želi, neka uzme i godinu pauze pa odluči što želi studirati. Ne volim taj osjećaj pritiska i moranja. Danas je svugdje prisutna ta grčevitost da već s dvadeset moraš uspjeti i znati sve. Maru puštam da sama nađe svoj put i ne bojim se da to neće učiniti", rekla je svojedobno Barbara, prenosi eZADAR. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Nola (@_blockkbusterr_)

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!