Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Neven Ciganović i Sonja Kovač komentirali Kolindu: 'Stvarno se dovela u formu - tijelo je odlično, ali imam jedan prigovor!'

Prva na listi je bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović koja, ne možemo ne priznati da izgleda fenomenalno

Blama, ali i glama u Hrvata nikada ne nedostaje - no tko će ovoga tjedna odnijeti pobjedu na našem modnom meniju - odlučit će influencerica Sonja Kovač i naš revijalni sudac - Neven Ciganović Cigi!

"Prije svega, Sonja, tebi čestitam jer si imala hrabrosti doći u našu emisiju. S obzirom na to da te Cigi često prozivao flopom dok je Ana Miščević sjedila u ovoj fotelji - kojoj želimo svu sreću u daljnjem radu", rekla je voditeljica modnog suda Marija Pajić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Je, istina. Jednom su čak i flopnuli ili blamnuli, kako vi kažete, moj underboob topić jer su rekli da je to samo za snimanje za Instagram. Ja sam došla Cigiju pokazati sve suprotno obukavši novu underboob vesticu...", izjavila je Sonja Kovač.

"Jer se to može nositi i van, čak i u ovim familijarnim emisijama iako gledaju i mlađi od 18", uzvratio je Neven Ciganović influencerici.

Prva na našoj listi je bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović koja, ne možemo ne priznati da izgleda fenomenalno.

"Stvarno mogu reći da izgleda fenomenalno, ali znaš što me fascinira - ne samo da je dobro obučena nego ta Instagramerska poza. Kako je ona to naučila?", pitala se poznata influencerica.

"Je li te Kolinda možda prati?", pitao je Cigi Sonju, na što mu je ona odgovorila kako nije sigurna. "To je odlična poza. Lijepo, znači figura tijela dolazi do izražaja.

"Definitivno izgleda super. Bila je predsjednica. Stvarno se dovela u formu - tijelo je odlično, ali opet, imam prigovor. To je njezina punđa koja mi je užasna. Ja nju volim vidjeti s raspuštenom kosom i kad je malo valovita frizura jer puno izgleda nježnije. Vidjeli smo mi nju u različitim varijantama - s raspuštenom, ali i s mokrom kosom i mokrom majicom tako da bi ja nju više volio vidjeti u tim varijantama", našalio se Cigi.

"Gle pozicija. Netko joj je rekao kako noge treba staviti da izgledaju duže. Oduševljena sam", ističe Sonja. "Ako si ti oduševljena, pozovi Kolindu da te zaprati na Instagramu da nauči još malo ovih trikova", poručio je Neven influencerici.

Na našem drugom mjestu se našla Mia Šlogar Bičanić. Komentirali su i Indiru Levak, Miju Dimšić i Gorana Navojca, a u nastavku videa pogledajte tko je bio ovotjedni top ili flop.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!