Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde

Exkluzivno! Domenica je spremna biti kuma na svadbi Hane i Graše: 'Stvarno mi je kao sestra'

U ekskluzivnom intervjuu za našu emisiju, korčulanska pjevačica otkrila nam kako je spremna za tu ulogu na Haninom i Grašinom vjenčanju.

Najbolje prijateljice Hana Huljić i Domenica Žuvela davno su dogovorile da će jedna drugoj biti kume. U ekskluzivnom intervjuu za našu emisiju, korčulanska pjevačica otkrila nam kako je spremna za tu ulogu na Haninom i Grašinom vjenčanju. Je li joj žao što je zbog karijere napustila posao odgajateljice, zašto krije svoj ljubavni život od javnosti i kako se kao otočanka snašla na našem testu iz zagorskog narječja.

Iako je na sceni tek četiri i po godine, Domenica već iza sebe ima pobjedu na Splitskom festivalu u duetu s Damirom Kedžom, Porina za najbolji album zabavne glazbe i milijunske preglede na YouTubeu.

Vezana vijest

Domenica ZARAZNA JE Domenica objavila svoju prvu božićnu pjesmu 'Medenjak'

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U profesionalnom pjevanju se ova, 29-godišnja Velolučanka naša na nagovor Ivana Huljića i napustila posao glazbene odgajateljice u vrtiću. Čak i u izazovnim pandemijskim danima, izabrala je pozornicu prije sigurno posla.

"To je bila odluka koju sam donijela jer nisam mogla sjediti na dvije stolice. Škola je vezana uz raspored. Svaki dan znaš od koje do koje ure ćeš predavati, a pjevanje je sve samo ne to", rekla je Domenica Žuvela.

I nije požalila jer surađuje s ljidima koje voli i s kojima se svakodnevno druži, a jedna od njih je njezina najbolja prijateljica Hana Huljić - posljednjih mjeseci poznata ne samo kao glazbenica i kćer Tončija i Vjekoslave Huljić, već i kao nova odabranica Petra Graše, što Domenica itekako odobrava. S obzirom na to koliko su bliske i da su se dogovorile biti jedna drugoj kume, je li spremna ako uskoro dođe do vjenčanja najbolje prijateljice?

"Ja sam rođena spremna! Nekako su nas dvije, i prije nego što sam krenula pjevati, svi zvali paketić. Svugdje dolazile skupa i već sad počinjemo pričati o tome - što mi je pomalo zastrašujuće jer koliko već imamo godina. Eto, valjda će biti i to", ispričala je pjevačica Domenica.

Oprezna Domenica u detalje ne ulazi, jer kaže - ne želi dolijevati ulje na vatru.

"Ne bih ja to nešto puno komentirala jer mi se čini da je Hana sličan tip kao i ja - ne voli puno pričati o tome, radi svoje i u tome je preuspješna i pretalentirana. Iima puno toga za pokazati, a ne ovako kroz neki svoj, ajmo reći, njezin privatan život", istaknula je Domenica Žuvela.

Nije Hana jedina takva jer Domenica svoj ljubavni život također krije kao zmija noge.

"Voljela bih da me ljudi gledaju kroz moje pjesme i kroz neki moj rad, a ne kroz to s kim sam i što sam", pojasnila je 29-godišnja Velolučanka.

Kad nas već ne želi uputiti u detalje svog ljubavnog života, idemo se bolje upoznati s njezinim znanjem - i to ne bilo kakvim. Ovu Dalmatinku suočili smo s kvizom iz zagorskog narječja.

Što je fara? (župa)

"Ajmo dalje haha", našalila se.

Što su štenge? (stepenice)

"Joj, to mi je čak poznato. Ja bih rekla hulahopke. Nije, je l' da?", tvrdi Domenica.

Što je pelcmantil? (bunda)

"Ako to nije kućni ogrtač, onda sam stvarno... Što? Nije?", nasmijala se Domenica.

Što znači hohštapler? (propalica)

"Rekla bih štapni mikser", rekla je kroz smijeh.

Što je kmica? (mrak)

"Što je to? Noć?", zaključila je Domenica.

Možda inje položila test, ali nas je kupila šarmom i uvijek vedrom osobnošću. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!