Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Posveta Hani? Petar Grašo objavio novost, a u sve je prste umiješao i Tonči Huljić
Instagram

poklon za fanove

Posveta Hani? Petar Grašo objavio novost, a u sve je prste umiješao i Tonči Huljić

Kada je prije nekoliko dana pjesma premijerno puštena u eter, krenula su nagađanja i razne šuškanja, a glavno pitanje je bilo: "Kome je pjesma posvećena?"

Glazbenik Petar Grašo prije nekoliko dana premijerno je izbacio pjesmu "Jel' ti reka 'ko", a sada su vjerni obožavatelji napokon dočekali i spot za isti singl. 

Iako je spot za spomenutu pjesmu objavljen prije sat vremena, pregledi se nižu iz minute u minutu, a fanovi s oduševljenjem komentiraju, kako kažu, umjetničko djelo najtalentiranijeg pjevača. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Za sve vas, nova pjesma: "Jel' ti reka 'ko". Slušajte, javite dojmove", napisao je Petar u opisu isječka iz novog spota. Kada je prije nekoliko dana pjesma premijerno puštena u eter, krenula su nagađanja i razne šuškanja, a glavno pitanje je bilo: "Kome je pjesma posvećena?"

Vezana vijest

Petar Grašo glazbenik o vezi s hanom Petar Grašo za RTL.hr progovorio o odnosu s Hanom Huljić

I dok neki smatraju kako je Hana njegova nova muza, drugi komentiraju kako postoji mogućnost da je pjesma posvećena i nekoj bivšoj ljubavi. Svakako, odgovor na to pitanje nećemo dobiti s obzirom na to da glazbenik rijetko kada javno priča o svom privatnom životu. 

Pratitelji su pohvalili i glazbu za koju je, naravno, zadužen glazbenik Tonči Huljić, a mnogi su se složili kako nema greške kada prste u neku pjesmu umiješa legendarni splitski glazbenik. 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!