Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Gdje je nestala Iva Visković? Ni traga ni glasa o njoj otkad je osnovala obitelj
Marin Tironi/PIXSELL

SVESTRANA GLUMICA

Gdje je nestala Iva Visković? Ni traga ni glasa o njoj otkad je osnovala obitelj

Svoj brak su okrunili rođenjem malene plavokose djevojčice Mine 3. travnja 2015. godine

Televizijska i kazališna glumica Iva Visković pojavila se na premijeri predstave 'Žena popularnog pokojnika'. Riječ je o predstavi pod redateljskom palicom 55-godišnjeg Filipa Šovagovića koja se održala u zagrebačkom teatru ITD. 

Glumica rodom iz Makarske došla je na premijeru Šovagovićeve predstave u pratnji svog prijatelja koji nije skidao osmijeh s lica. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)

Podsjećamo kako je 37-godišnja Makaranka izrekla sudbonosno 'da' Filip Križanu nakon sedam godina veze. Ljubavnu priču su započeli još kao studenti. Njihovo tajno vjenčanje održano je 18. veljače 2015. godine u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici. kako se doznaje, na njihovom ntimnom vjenčanju bili su prisutni roditelji i kumovi.

Svoj brak su okrunili rođenjem malene plavokose djevojčice Mine 3. travnja 2015. godine. Glumica je svoje prvo dijete rodila carskim rezom u splitskoj bolnici.

Nakon što su osnovali obitelj, Iva se povukla iz javnog života i od tada se malo toga o njoj zna. (FOTO: Marin Tironi/PIXSELL)

U Šovagovićevoj predstavi uloge su, između ostalih dobili ​Nina Violić, Hrvojka Begović, Ivana Roščić, Bernard Tomić, Damir Klemenić i Pavle Vrkljan.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!