Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Maja Cvjetković poput Sofije Vergare u 'Modernoj obitelji'! Suprug Andrija postaje djed, a ona jedva čeka prinovu
Dusko Jaramaz/PIXSELL

mlađahna 'baka'

Maja Cvjetković poput Sofije Vergare u 'Modernoj obitelji'! Suprug Andrija postaje djed, a ona jedva čeka prinovu

Bivša Miss Hrvatske životnu sreću pronašla je u braku s Andrijom Kevićem, s kojim ima kćerkicu Vitu. Budući da Andrija iz nekadašnjeg braka ima odraslu kći, a ona će uskoro dobiti dijete, Maja će se naći u ulazi druge 'bake'

Maja Cvjetković postat će, pišu 24sata, baka. Iako manekenka ima tek 35 godina, uskoro će, poput Sofije Vergare u 'Modernoj obitelji', Šibenčanka biti i baka. Zanimljivo, budući da je relativno nedavno osjetila čari majčinstva. Radi se o tome da Majin suprug, 54-godišnji Andrija Kević, uskoro postaje djed - njegova odrasla kći iz jednog od prijašnjih brakova čeka dijete. Budući da će Andrija uskoro biti dida, Maja će logikom postati 'pobaka'. 

Ulozi koja je pred njom Maja se jako veseli, što ne čudi kada s Andrijom živi svoj život iz snova. S njegovom djecom je u sjajnim odnosima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Pixsell)

Bivša Miss Hrvatske s Kevićem je pronašla ljubav života, poduzetnik je bio njezino utočište nakon propale ljubavi s Davorom Šukerom. S proslavljenim predsjednikom HNS-a manekenka je provela u vezi dvije godine, a tek šest mjeseci poslije prekida Cvjetković je javnosti otkrila da više nisu zajedno.

Nakon ljubavnog kraha ostali su u dobrim odnosima. Maja je neko vrijeme samovala, a onda je ušla u vezu s poduzetnikom Kevićem. O vezi s njim rijetko je javno govorila, taj dio života zadržala je za sebe. Ipak, sreću nije skrivala kada se 2017. udala za njega. Dva mjeseca nakon romantičnog ljetnog vjenčanja stigla im je djevojčica Vita, koja je odmah postala centar Majinog svijeta.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!