Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Sjećate se Gorana Todića iz Big Brothera? Evo kako njegov život izgleda šest godina nakon velikog finala
RTL

VREMEPLOV

Sjećate se Gorana Todića iz Big Brothera? Evo kako njegov život izgleda šest godina nakon velikog finala

Goran ili Go Go Base godinama unazad ljubi samozatajnu Lejlu koju je javnost upoznala 2015. s obzirom na to da je nekoliko puta komentirala njegovo ponašanje iz studija

Sjećate se Gorana Todića koji se proslavio 2015. godine sudjelovanjem u popularnom RTL-ovom reality showu Big Brother? Riječ je o bivšoj reality zvijezdi i glumcu u usponu, rođen je u Sarajevu, jedno vrijeme živio je u Komiži na otoku Vis, a potom je sreću pronašao u Milanu.

Završio je glumačku akademiju i glumio u nekoliko predstava kao mladić u Beogradu. Služio je vojsku u Beogradu i to u specijalnoj jedinici, ali o tome ne voli pričati. Potom je sreću odlučio pronaći u Italiji gdje je pokušao postati glumac, no kada je shvatio da neće moći tako lako postati zvijezda završio je školu za tjelohranitelja u najprestižnijoj agenciji. Tako je bio tjelohranitelj Berlusconijevoj ženi. Zatim je čuvao i Jennifer Lopez, Shaggyja te Penelope Cruz.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Goran ili Go Go Base godinama unazad ljubi samozatajnu Lejlu koju je javnost upoznala 2015. s obzirom na to da je nekoliko puta komentirala njegovo ponašanje iz studija. Danas su sretni roditelji trogodišnjeg sina kojem su dali neobično ime - Sjever. 

"Da bi čovjek odredio koja mu je ruta na karti ili životu i koji put izabrati da bi plovio ili živio, neophodno je znati odakle početi tu životnu orijentaciju. Od Sjevera, treba znati da postoje tri Sjevera, da bi se odredio onaj pravi. Nije ni to lako. Oni koji plove to dobro znaju. Moj sin ima tu jednu prvu stranu, ja ću mu pomoći da krene u život, a ostale tri treba pronaći sam..." – rekao je Goran 2018. u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

Prošle godine našao se u žarištu korona virusa s obzirom na to da je živio u stanu nekoliko kilometara od "crvene zone" prema Codognu i Lodiju. 

"Ja sam bio stariji, ali moja supruga Lejla kada je krenuo rat u Bosni imala je svega 10 godina i počela je živjeti u podrumu. A sada živimo realnost kaosa, ludosti, panike. Drugačije ovo ne mogu opisati, jer takvo što u ratnom Sarajevu za četiri godine rata nismo doživjeli", rekao je Goran za Slobodnu Dalmaciju. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!