Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Bit će čak dvije fešte za veliku ljubav! Poznat je datum kada će Petar Grašo Hanu Huljić odvesti pred oltar
Žarko Bašić/PIXSELL

JOŠ MALO

Bit će čak dvije fešte za veliku ljubav! Poznat je datum kada će Petar Grašo Hanu Huljić odvesti pred oltar

U mjesecu ljubavi sudbonosno 'da' izreći će Hana Huljić i Petar Grašo. Da su zajedno, doznalo se u listopadu prošle godine, a svadbu su požurili zbog bebe, koja bi na svijet trebala stići ovo ljeto

Iako su iz PR tima glazbenika Petra Graše rekli kako za vjenčanje još uvijek nemaju planova, portal Gloria piše kako par planira čak dvije proslave svoje ljubavi, jednu intimnu i jednu za veliki krug prijatelja koja će se održati krajem ljeta nakon što Hana Huljić rodi. Intimna proslava nakon zavjeta, koje će navodno razmijeniti i u crkvi, trebala bi se održati 19. veljače u Splitu.

Tamo će biti samo najbliži -  Hanini roditelji, Tonči i Vjekoslava Huljić, Petrovi roditelji, Zoran i Snježana Grašo, Hanin brat Ivan, Petrova sestra Buga te Vjekoslavina majka i njezine dvije sestre s njihovim obiteljima. Druga fešta rezervirana je za svu obitelj, prijatelje i suradnike, a ako sve bude uredu s pandemijom, ljubav Petra i Hane moglo bi proslaviti petstotinjak ljudi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvor: Danijel Pavelić

Prvo unuče najpoznatijeg estradnog para, hitmakera Tončija i Vjekoslave, trebalo bi na svijet stići za nešto više od pola godine, budući da je Hana navodno trudna tri mjeseca. Razlika od 14 godina ne smeta paru niti njihovim roditeljima, a Huljići Grašu već godinama smatraju djelom obitelji. Barem tako javno govore o ljudima s kojima godinama surađuju. U tu priču spadaju i Jelena Rozga te Grašina bivša ljubav, glazbenica Danijela Martinović s kojom je u vezi bio 24 godine. 

Kako je RTL ekskluzivno pisao prije nekoliko tjedana, Hana je odlučila kako će joj vjenčanicu dizajnirati bračni par koji stoji iza modnog brenda Arileo. 

Podsjetimo, za ljubav Petra Graše i Hane Huljić doznalo se početkom listopada ove godine, kada su ih fotografi uhvatili u romantičnoj šetnji centrom Zagreba. Ni jedno ni drugo nisu skloni komentirati niti odavati detalje velike ljubavne priče, no jasno je da su jako sretni zajedno te da jedno u drugome vide srodne duše. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!