Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Zaboravljena ljubav: Jelena Leko prije pet godina ljubila je poznatog Hrvata
Instagram

Tko se sjeća?

Zaboravljena ljubav: Jelena Leko prije pet godina ljubila je poznatog Hrvata

Iako svoj privatni život skriva 'kao zmija noge' prije pet godina domaći mediji pisali su kako samozatajna crnka ljubi sina proslavljenog nogometaša Igora Štimca, Splićanina Luku

Atraktivna Jelena Leko godinama unazad poznata je kao sestra nogometaša Jerka Leke, a u proteklih desetak godina bila je rado viđen gost u popularnim zagrebačkim klubovima i na raznim javnim događajima.

No, onda je sreću odlučila pronaći na drugoj strani svijeta. Jedno vrijeme živjela je u Los Angelesu gdje se družila i sa svjetskim facama, a onda je dobila poslovnu ponudu u Dubaiju. Godinama je radila kao menadžer u jednom poduzeću, ali se nedavno odlučila vratiti u Hrvatsku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To nije jedina novost kada je riječ o lijepo sestri Leko. Naime, Jelena će uskoro stati na 'ludi kamen' i to s tajanstvenim hercegovačkim poduzetnikom, a navodno su već krenule pripreme za spektakularno vjenčanje, piše 24sata. 

Iako svoj privatni život skriva 'kao zmija noge' prije pet godina domaći mediji pisali su kako samozatajna crnka ljubi sina proslavljenog nogometaša Igora Štimca, Splićanina Luku.

Portal 24sata 2017. godine pisao je kako se par upoznao u Dubaiju na jednom poslovnom eventu na kojem su oboje radili. Iako su na početku bili samo prijatelji, ubrzo se između njih rodila ljubav. 

"Još je rano išta reći, nismo još ništa definirali. Volim biti okružena pametnim i ambicioznim mladim ljudima. Zato sam često u njegovu društvu, povjerila se navodno prijateljici Jelena Leko, prenosi 24sata. 

Vezana vijest

S obzirom na to da se nikada nisu oglašavali o navodnom ljubavnom odnosu, nije poznato zbog čega su prekinuli, ali danas oboje uživaju s novim partnerima. Prije nešto više od godinu dana Luka se ostvario u ulozi roditelja te dobio kćer s uspješnom stomatologinjom, a Jelena će uskoro izgovoriti 'sudbonosno da'. 

 

 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!