Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Bivša Šukerova djevojka ima novog dečka? Nakon raskinutih zaruka grli misterioznog muškarca u Beogradu
Instagram

KRISTINA BRALO

Bivša Šukerova djevojka ima novog dečka? Nakon raskinutih zaruka grli misterioznog muškarca u Beogradu

Zgodna Kristina Bralo prije nekoliko mjeseci raskinula je zaruke s Matejom Cvitanovićem, povukla se s društvenih mreža, a sada, izgleda, ponovno ljubi. S nepoznatim muškarcem provodi se u beogradskim klubovima

Pjevačica, bivša kraljica Hrvatske i miss bikinija Kristina Bralo povukla se s društvenih mreža nakon što je njezin bivši partner objavio kako od vjenčanja neće biti ništa. Samo tri mjeseca nakon zaruka prekinuli su vezu, a bivši mister turizma Matej Cvitanović bio joj je prvi dečko nakon prekida veze s Davorom Šukerom. Izgleda kako Kristina ponovno ljubi jer u noćnom provodu sada grli nepoznatog muškarca. Prisan odnos da naslutiti kako joj je to možda i novi dečko, a Bralo je ‘živnula’ i na društvenim mrežama, s kojim se povukla zbog ljubavnih zavrzlama.

 

U koktel baru Josephine u Beogradu provodila se i s pjevačicom Anom Nikolić i još nekoliko prijateljica, nakon čega su se uputili u klub Kasina By Community. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za RTL Exkluziv prošle je godine komentirala odnos s bivšim partnerom i komentare kako ju je prebrzo zaručio.

"Pa je, dosta ljudi to komentira, ali stvarno nije. Ja i on smo odmah osjetili da je to to i jednostavno nismo željeli čekati. Ako jedno i drugo mislimo da je to sljedeći korak i nemamo što čekati, život ide brzo i mislim da je to ispravna odluka", poručila je tada Kristina Bralo. No, da je ipak odluka neispravna pokazalo se ubrzo nakon što je par uselio u zajednički stan.

Izvor: Exkluziv

Kako smo tada doznali, krah je uslijedio odmah nakon useljenja zbog čestih nesuglasica koje su dovele i do prekida zaruka. Kristina se odmah iselila iz stana, a snovi o zajedničkoj budućnosti završili su jednakom brzinom kako su i počeli. A možda je misteriozni muškarac ipak onaj pravi. Kako bi se reklo - treća sreća!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!