Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Hanu Huljić razotkrio je jedan sićušni detalj: Grašo joj je bio važan i prije dvije godine
Instagram

TKO BI REKAO?

Hanu Huljić razotkrio je jedan sićušni detalj: Grašo joj je bio važan i prije dvije godine

Izgleda kako se 31-godišnja pjevačica, koja za vrijeme božićnih blagdana slavi i svoj rođendan, osjećala usamljenom iako je bila okružena obitelji i uskim krugom prijatelja

Pjevačica Hana Huljić davno je još otkrila kako je gajila simpatije prema sadašnjem partneru i kolegi Petru Graši. Naime, na svom službenom Instagram profilu, 31-godišnja Hana je prije malo više od dvije godine snimila kratki video u kojem je u prvom planu okićeno božićno drvce. Ne bi to bilo ništa posebno da se na cijelom drvcu, okićenom u zlatno bijelim tonovima, nije isticala jedna kuglica.

Upravo ta kuglica je predstavljala njezinog današnjeg partnera, 14 godina starijeg Petra Graše. Za vrijeme trajanja njezinog videa, svirala je Grašina pjesma 'Fritula'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Profimedia)

Iako je njihova ljubavna veza započela početkom dugog toplog ljeta 2021. godine,  očigledno je da su Hana i Grašo dugo godina prije veze dijelili i toplo prijateljstvo. Poznato je da je Grašo godinama suradnik njezinih roditelja, ali i veliki obiteljski prijatelj pa ne čudi što je Hana na društvenim mrežama promovirala njegov veliki glazbeni hit. Malo tko je tada mogao zamisliti da će Hana i Petar završiti u vezi, ali i da će vrlo brzo nakon toga čekati dijete.

(FOTO: Profimedia)

Podsjećamo kako se vijest o Haninoj trudnoći proširila medijima prije dva dana. Ubrzo je informacije službeno potvrdila Grašina voditeljica komunikacija.

"Informacije o trudnoći Hane Huljić su točne. Obitelj i prijatelji iznimno su sretni. Kao to znate Hana i Petar su uvijek, a i dalje će se truditi koliko je moguće sačuvati svoju intimu podalje od očiju javnosti", potvrdila je Martina Podgorski Haninu trudnoću.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!