Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Porin iz Zagreba seli u drugi grad! 'Zaživjet će u onom svjetlu koje i zaslužuje'
Davor Javorović/Pixsell

25. OŽUJAK

Porin iz Zagreba seli u drugi grad! 'Zaživjet će u onom svjetlu koje i zaslužuje'

Manifestacija na kojoj se biraju najbolji izvođači, albumi i izvedbe ove će se godine 25. ožujka održati u Osijeku

Osječko-baranjska županija i grad Osijek bit će domaćini dodjele najvažnije glazbene nagrade Porin! Dodjela, 29. po redu, održat će se 25. ožujka u dvorani Gradski vrt.

Na konferenciji za medije nazočili su gradonačelnik grada Osijeka Ivan Radić, župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić, predsjednik Upravnog odbora Porina Frano Đurović i izvršni direktor Porina Davor Drezga.

Gradonačelnik Osijeka Ivan Radić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog odluke da najuspješnija glazbena imena na proljeće dođu u Osijek: "Ponosni smo što ćemo biti domaćin 29. dodjele Porina, prvi put u Dvorani Gradski vrt. Ova manifestacija od iznimne je važnosti za naš grad i Osječko-baranjsku županiju jer doprinosi brendiranju i pozicioniranju Osijeka kao turističke, ali i glazbene destinacije. Svima izražavamo dobrodošlicu".

Izvor: Samir Kurtagić

Župan Osječko-baranjske županije Ivan Anušić istaknuo je kako su se Osijek i Osječko-baranjska županija dosad pokazali kao kvalitetni domaćini brojnim manifestacijama. "Drago nam je da smo dobili priliku i da zajedno sudjelujemo u realizaciji ovog projekta koji će nam donijeti i vidljivost i turistički potencijal", rekao je župan Anušić.

U Osijeku nas očekuje odličan glazbeni tjedan uoči dodjele Porina. "Veseli nas da ćemo nakon dvije godine opet doći u dvoranu i da će Porin zaživjeti u onom svjetlu koje i zaslužuje, s vrhunskom produkcijom i najboljim izvođačima, glazbenicima, autorima i producentima. Osim samog Porina, tu će biti i Tjedan Porina, od ponedjeljka do same manifestacije koja će se održati u petak, gdje ćemo imati razna predstavljanja knjiga, koncerte i zabave, u skladu s epidemiološkim mjerama koje će tada biti na snazi", rekao je Davor Drezga, izvršni direktor Porina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!