Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Povratak staroj ljubavi! Kristina Bralo potvrdila nam pomirenje sa bivšim zaručnikom
Instagram

opet zajedno

Povratak staroj ljubavi! Kristina Bralo potvrdila nam pomirenje sa bivšim zaručnikom

Kristina Bralo i Matej Cvitanović prekinuli su u rujnu prošle godine, a izgleda kako su ponovno pronašli zajednički jezik

“Mlađe je slađe”, rekla je Kristina Bralo u razgovoru za RTL Exkluziv kada ju je novinarka pitala o raskidu veze s Davorom Šukerom. Tada je već bila zaručena za novog dečka, bivšeg mistera turizma i poduzetnika Mateja Cvitanovića. Nekoliko tjedana nakon prvog intervjua kojeg su dali za hrvatske medije, prekinuli su zaruke, Bralo se iselila iz zajedničkog stana i nestala s društvenih mreža. Bilo je to krajem rujna prošle godine, a izgleda kako su golupčići ponovno zajedno. Ljubavi su dali još jednu šansu, a u razgovoru za RTL.hr manekenka je sretnu vijest potvrdila i rekla da je ponovno s Matejem.

 

Matej i Kristina zajedno su u Beču, gdje trenutno proživljavaju naljepše dane. Iako je neko vrijeme gradila i glazbenu karijeru, Bralo se zaposlila u firmi u vlasništvu njezina zaručnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ekskluzivno - Kristina Bralo prvi put govorila o Šukeru, ali i zarukama s Matejem Cvitanovićem

Izvor: RTL Exkluziv

U vezi su prije zaruka bili samo tri mjeseca, no oboje su govorili kako smatraju da je to veza za zauvijek. Bralo je čak pričala i o prinovi. Planovi su, čini se, opet na snazi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!