Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Sjećate se njih? Evo gdje su danas Big Brother finalisti Zdravko Lamot i Marina Bajlo
PIXSELL

POVUKLI SE

Sjećate se njih? Evo gdje su danas Big Brother finalisti Zdravko Lamot i Marina Bajlo

Prva sezona popularnog Big Brothera počela se prikazivati prije gotovo 18 godina, a velik broj stanara pamti se i dalje.

Zdravko Lamot 2004. godine u Big Brother kući proveo je 100 dana, a pobjeda i nagrada od milijun kuna ipak mu je izmakla i završio je na drugom mjestu. Nagradu je kući odnio tadašnji miljenik publike, Saša Tkalčević. S njima je tada u borbi za pobjedu bila i Marina Bajlo koja je završila na četvrtom mjestu.

Iako su u to vrijeme prikupili simpatije publike, danas se u javnosti rijetko pojavljuju, a razvili su i karijere daleko od očiju javnosti. Zdravko se 2020. odlučio, na nagovor sustanara iz BB kuće Saše Tkalčevića, preseliti u Švedsku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: PIXSELL)

“Saša je krivac koji je podgrijao ideju za odlaskom. Svaki puta kada bi me nazvao, pitao je kada ću doći. I tako sam ja, kao dobar prijatelj da ga preduhitrim, jedan dan samo kupio karte. Saša i njegova obitelj su nam bili stvarno od velike pomoći i pomogli su nam puno da se snađemo u Švedskoj kad smo tek došli“, rekao je Lamot.

Tamo je pokrenuo 'Super baku u Švedskoj'. Riječ je o proizvodnji sirupa od bazge, meda, ajvara i brojnih drugih domaćih proizvoda.

Marina Bajlo je poput Saše, Zdravka i Alena Macinića izdržala sto dana u Big Brotheru. Nakon završetka showa iz Pule se preselila u Zagreb gdje je na lokalnoj televiziji vodila 45-minutnu emisiju. Kad se emisija ukinula, vratila se u rodni grad i radila u obiteljskom kafiću.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!