Ostani doma
Zvijezde / Domaće zvijezde
Jelena Dokić potvrdila prekid veze duge gotovo 19 godina: 'Povrijeđena sam i izgubljena'
Instagram

TIN BIKIĆ

Jelena Dokić potvrdila prekid veze duge gotovo 19 godina: 'Povrijeđena sam i izgubljena'

Jelena Dokić i Tin Bikić prekinuli su nakon skoro 19 godina veze, a bivša tenisačica je zamolila sve da poštuju njezinu privatnost.

Popularna tenisačica već je nekoliko godina u središtu zanimanja javnosti i to otkad je objavila šokantnu biografiju 'Unbreakable' gdje je ogolila dušu i progovorila o tome kako ju je otac godinama fizički i psihički zlostavljao. Sada je novom objavom kojom je potvrdila prekid veze ponovno zabrinula obožavatelje koji joj šalju riječi podrške.

“Pojavile su se mnoge priče i nagađanja zbog moje posljednje objave, stoga ću sada sve objasniti. Nakon gotovo 19 godina zajedništva, Tin i ja smo odlučili krenuti svatko svojim putem. Ponekad se takve stvari dogode, ljudi se jednostavno udalje i prekid je najbolja odluka. Molim vas da se suzdržite od ružnih komentara na račun nas i 18 i pol godina, koliko smo proveli zajedno, a posebno molim one koji žele ostaviti zločeste komentare na račun naših nacionalnosti i vjere, da se istih suzdrže.“, započela je Jelena.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

“Ovo nema nikakve veze s tim, niti je ikada imalo. Negativni komentari ne pomažu nikome, osobito ne meni, stoga vas molim da budete ljubazni i imajte poštovanja. Lagala bi kad bi rekla da sam dobro, no dati ću sve od sebe da se oporavim i procesuiram ovu bol i, ako ništa drugo, umrijet ću pokušavajući.“, nastavila je.

“Dala sam cijelu sebe u ovu vezu, svoje srce i dušu i borila sam se snažno do kraja, no to ovoga puta nije bilo dovoljno. Nadam se da ipak postoji sreća i ljubav za mene tamo negdje. Ovo je teško, boli me, povrijeđena sam i izgubljena i trenutno sam fokusirana samo na to da ujutro ustanem iz kreveta i krenem nogu ispred noge.“, zaključila je.

Podsjetimo, Jelena je tijekom svoje teniske karijere bila vrlo uspješna, a profesionalnu karijeru prekinula je 2014. godine. Posljednjih godina živi i radi u Australiji.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!