Domaće zvijezde / Intervju

Bojan Jambrošić nam je otkrio brojne pikanterije iz svog života: Jeste li znali da je radio u salonu namještaja?

Saznali smo što je Bojana Jambrošića razočaralo na Dori, kako se našao na kazališnim daskama, zašto pjeva na svadbama i što je radio prije showa 'Hrvatska traži zvijezdu'

Friško s Dore, razgovarali smo s omiljenim pjevačem Bojanom Jambrošićem.

Osim dojmova s natjecanja, podijelio je s nama što priprema na karijernom planu, kako se osjeća 10 godina nakon pobjede na showu 'Hrvatska traži zvijezdu', ali i malo ljubavnih pikanterija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BojanJambrosic (@bojanjambrosic) Vel 12, 2019 u 5:56 PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priznao je kako se još uvijek nisu u potpunosti slegnuli dojmovi s Dore, na kojoj je nastupio s Danijelom Pintarić, ali kako je cijelo iskustvo bilo zaista posebno.

"Dali smo sve od sebe. Bili smo pod laganom tremom jer smo ipak nastupali prvi, ali smo zadovoljni rezultatom jer nas je na kraju publika svrstala na peto mjesto, što nam veoma znači", rekao nam je.

Iako je zadovoljan rezultatom publike, smatra da je žiri iz njegovog rodnog Čakovca mogao iskazati malo veću naklonost prema svom sugrađaninu.

"Očekivao sam da će me moji Čakovčanci malo podržati, ali možda su imali svoje favorite koji su im bili draži od mene", priznao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BojanJambrosic (@bojanjambrosic) Vel 16, 2019 u 11:37 PST

A za sve koji su se pitali što Bojan Jambrošić radi dok nije na pozornici, on itekako radi na svom glazbenom opusu. Naime, fanovima priprema dva albuma - jedan na kojem će biti kajkavska glazba, a drugi će biti u njegovom već karakterističnom pop štihu. 

No, osim novih albuma, Bojan dobro pliva i u scenskim vodama pa ga tako često možemo vidjeti u raznim mjuziklima.

"Ljubav prema tome se rodila prije nekoliko godina kada su me pozvali da budim dio mjuzikla "Footloose" i od tada su se samo zaredali ostali", rekao je. 

Priznao je da voli djecu, a samim time i dječje mjuzikle jer, kako kaže, djeca uvijek najiskrenije kažu što misle o predstavi i sviđa li im se uopće.

"Jako je zabavno vidjeti djecu kada se užive u naš rad, a i ako im se ne sviđa, oni će to iskreno pokazati", rekao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BojanJambrosic (@bojanjambrosic) Vel 8, 2019 u 3:48 PST

Ove je godine Bojan obilježio okruglih 10 godina od pobjede u RTL-ovom showu 'Hrvatska traži zvijezdu', a nama je priznao kako mu ne smeta što ga fanovi i dalje najviše povezuju s tim periodom života.

"To je bila platforma gdje sam započeo svoju karijeru, do tada sam radio u salonu namještaja. Show je bio jako gledan i dao mi je odskočnu dasku koju sam ja ili mogao iskoristiti ili propustiti", rekao je. 

A na pitanje što bi preporučio tada 24-godišnjem sebi, odgovorio je bez previše razmišljanja: "Rekao bih si da ne vjerujem previše ljudima oko sebe, već najviše samom sebi i da se borim".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BojanJambrosic (@bojanjambrosic) Sij 28, 2019 u 3:47 PST

Ono što mnogi nisu znali je činjenica da Bojan često pjeva na svadbama, a nama je otkrio kakvu glazbenu želju mladenci najviše zahtjevaju: "Must be je uvijek moja pjesma "Ne govori da me znaš", ali jako mi je drago vidjeti da i dan danas svi uživaju uz tu pjesmu", rekao je. 

"Svi me inače vide mirnog i povučenog u baladama pa se često iznenade kada me vide iza mikrofona na svadbama, ali zapravo postoji i ta moja druga strana koju, očito, još uvijek nisam stigao pokazati ljudima", zaključio je. 

Na ljubavna pitanja ima već spremne odgovore te je davno odlučio da taj dio života želi zadržati za sebe. No, priznao nam je da je romantičan te da vjeruje kako je romantika jedini pravi korak kod ulaska u ljubavne odnose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BojanJambrosic (@bojanjambrosic) Stu 10, 2018 u 8:11 PST

Stoga, svi koji ste se pitali gdje je Bojan Jambrošić, sada itekako znate, a uskoro možete očekivati pravo osvježenje uz njegova dva nova albuma, a nikako nemojte propustiti dječji mjuzikl "Mi o vuku" u kojem trenutno glumi i pjeva.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!