Domaće zvijezde / Intervju
Monika Imerović danas je uspješna fitness influencerica: 'Ne bih ponovila Big Brother, a u kući mi je najviše falila teretana'
Sandi i Monika Imerović

nekadašnja reality zvijezda

Monika Imerović danas je uspješna fitness influencerica: 'Ne bih ponovila Big Brother, a u kući mi je najviše falila teretana'

Monika Imerović, nekadašnja stanarka Big Brother kuće na Tajlandu, danas sa suprugom Sandijem inspirira brojnu publiku savjetima o zdravom načinu života

Sandi i Monika Imerović nesvakidašnji su par. Dok je nekima najdraže zajedničko druženje pred televizorom, ovi ljubitelji fitnessa većinu vremena zajedno provode u teretani, a svaki trenutak dijele sa svojom Instagramom publikom koja se polako približava ukupnoj brojci od čak 40 tisuća ljudi. 

Javnosti je poznata kao bivša stanarka Big Brother kuće, ali ova simpatična Ličanka, koja je diplomirala ekonomiju, a trenutno studira novinarstvo, uspješno se otisnula u svijet utega i pravilne prehrane. Sličan put dijeli sa svjetskim prvakom u body buildingu, suprugom Sandijem. 

S Monikom smo razgovarali o njezinim danima u BB kući, strasti koju dijeli sa suprugom te kako je počela put fitness influencerice na kojem besplatno daje savjete o treninzima i prehrani. 

Javnost te upoznala još 2008. godine kao stanarku Big Brother kuće. Kako gledaš na te dane?

Mladost, ludost, rekla bih. Bez ikakvih želja i očekivanja, a najmanje potrebom postati javnosti poznata zbog života pod ključem.

Foto: Sandi i Monika Imerović

Družiš li se i danas s nekim sustanarima? Što ti je najteže padalo u kući i bi li ikada ponovila to iskustvo?

Ne družim se i ne čujem ni sa kim. Ne žalim, ali ne bih ponovila iskustvo. Najteže mi je padala glad i nedostatak teretane. Iako sam trčala svaki dan u dvorištu kuće, izašla sam van 8 kila deblja.

Jesi li poslije ponovno bila na Tajlandu ili je Big Brother bila idealna prilika da posjetiš tu daleku zemlju?

Nisam, ali svakako bih voljela otići sa Sandijem i na Tajlandu napisati još ljepšu priču, daleko od očiju javnosti.

Koliko si se promijenila od BB-a? Jesi li i tada bila posvećena zdravom životu?

I tada sam redovito vježbala i pazila što jedem, tako da se najmanja promjena dogodila vizualno. Kao studentica sam ušla i danas sam opet studentica, ali mislim da se jednostavno dogodilo sazrijevanje i ozbiljnost koja prirodno dolazi s godinama.

Foto: Sandi i Monika Imerović

Zašto si odlučila krenuti u karijeru fitness influencerice?

Moj prvotni plan nije bio postati fitness influncerica. Nakon rada u struci kao marketing communication maganer, Sandi i ja smo prije 7 godina odlučili otvoriti svoju prvu firmu i trgovinu sportskih suplemenata BUDI VELIK te se u potpunosti posvetiti fitnessu. Kako su društvene mreže postale sve popularnije i najbrži pristup kako sadašnjim, tako i potencijalnim klijentima, to je slijed koji se neminovno morao dogoditi.

S kojim se fitness mitovima najčešće susrećeš?

Nabildat ću se od vježbanja s utezima. Izbaciti ugljikohidrate je najbolji put do vitke linije. Ne smijem jesti poslije 18 sati. To su samo oni od najčešćih.

Foto: Sandi i Monika Imerović

Ti i suprug Sandi ste mnogim parovima uzor, a vaša je ljubavna priča doista fascinantna. Zaručili ste se nakon samo mjesec dana, a danas ste u braku 6 godina. Što vas je spojilo i kako ste bili sigurni u tu odluku?

Sudbina. Iako zvuči kao klišeizirano. To vam je kao kada kupujete dobru štiklu. Ljubav na prvi pogled. I ne razmišljate dvaput. Na našu sreću, to se pokazala kao najbolja impulzivna odluka i najudobnija štikla do sada.

>>Kakva promjena u samo dvije godine: nova stanarka BB kuće nekad i sad

Koje su najčešće 'prepirke' u jednom fit braku?

Prepirke su riječ koju teško vežem uz Sandija i sebe jer se zaista rijetko događaju, ali ako baš moram odgovoriti onda je to pitanje – 'Zašto nisi skuhao/la rižu. Znaš da nam treba.'

Tko je od vas dvoje stroži i uporniji u s treninzima i prehranom, a koga ipak treba malo 'pogurati' ? Imaš li savjet za parove koji žele vježbati zajedno?

Oboje smo vrlo ozbiljni što se toga tiče. Vrlo smo odlučni i jasni oko svojih ciljeva. Ne razmišljamo o preprekama na putu, već samo o odredištu. Sve je lakše u dvoje i naravno da će se dogoditi dan kada se nekome od vas neće dati u teretanu. Tada je tu je onaj drugi da kaže – idemo! Nakon toga, oboje ćete biti zadovoljniji nego što bi bili da ste ostali doma gledati TV.

Kako se opuštate zajedno i koji su vam najveći 'poroci'?

Jako se volimo družiti i imati goste u svom domu, tako da su nam prijatelji najveća relaksacija. Vožnja motorom, Netflix i naravno dobra hrana, pritom ne misleći samo na ovu zdravu. Na kraju krajeva, i mi smo ljudi.

>>Mrkvica iz Big Brothera je postao tata: Kćerkicu je nazvao Mari, otkrio i što znači njezino ime

>>Scene koje se pamte: Rina je u 'Mijenjam ženu' čistila u halterima

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!