Domaće zvijezde / Intervju

Indira: 'Nominacija za Porin je kruna koja je zaokružila cijelu priču s mojim prvim samostalnim albumom'

Simpatična Indira Levak nam je otvorila dušu i ispričala sve o svom prvom samostalnom albumu 'Valkira', ali i svemu onome što fanovima sprema u budućnosti

Razgovarali smo s divom hrvatske estrade koja već više od 20 godina neumorno žari i pali pozornicama diljem Lijepe naše, ali i inozemstva. Riječ je o definiciji energije, Indiri Levak, koja je nedavno nominirana i za Porin u kategoriji Najboljeg albuma zabavne glazbe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak) Sij 4, 2019 u 1:29 PST

"Nominacija za Porin je kruna koja je zaokružila cijelu ovu priču s mojim prvim samostalnim albumom 'Valkira', a tu su naravno i moji RTL-ovci kao izdavačka kuća koja me itekako mazi i pazi", rekla nam je Indira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak) Sij 28, 2019 u 12:36 PST

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da je ovaj album publika odlično prihvatila, svjedoče fanovi koji Indiru podržavaju još od samih početaka, a osim što je ostala vjerna svom brzom i energičnom ritmu, fanove je počastila i baladama. 

A prošle je godine itekako pisala jer je od 13 pjesama na njezinog novom albumu, njih 12 potpisala ona kao autorica, a nama je čak i otkrila koja je najviše opisuje.

"To je definitivno pjesma 'Nema spavanja'", našalila se. "Zaista radim punom parom i nema stajanja već 22 godine na glazbenoj sceni", rekla nam je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak) Pro 20, 2018 u 4:56 PST

 

Tome u prilog ide i sam naziv albuma "Valkira" koji prema nordijskoj mitologiji znači ratnica.

"Uvijek sam se u životu borila i zaista sam jedan veliki pravednik, a iz svih sam tih borbi zaista izlazila kao pobjednik. Volim napredovati, imati ciljeve u životu, dići se ujutro motivirana, ali i okružiti se pozitivnim ljudima", rekla nam je i priznala kako je "Valkira" samo početak jedne nove priče jer već sada radi na novom albumu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak) Stu 29, 2018 u 8:03 PST

 

A kako je album uopće dobio ime, što nam Indira sprema u budućnosti, kako se odlučila na promjenu frizure, ali i mnogo ostalih sočnih detalja saznajte u videu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!