Domaće zvijezde / Intervju

Đani Stipaničev: 'Pozivam Vojka V da mi napiše pjesmu'

Povodom velikog koncerta u istarskom Cave Romane, u goste nam je došao poznati hrvatski tenor-bariton

Povodom velikog koncerta koji će održati zajedno sa svoja preostala tri tenora, u goste nam je došao poznati pjevač i glumac Đani Stipaničev. Veliki će spektakl s Filipom Hozjakom, Vladimirom Garićem i Markom Pecotićem održati 29. lipnja u istarskom starom antičkom kamenolomu Cave Romane.

>>Gibonni, Josipa Lisac, Umberto Tozzi i 4 Tenora na Rocks&Stars @ Cave Romane festivalu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Đani Stipaničev (@stipanicevdani) Lis 28, 2018 u 6:04 PDT

 

"Lokacija je jako specifična i već je počela konkurirati i samoj pulskoj Areni. Prostor je jako šmekerski, pogotovo za tip programa koji mi nudimo. Uvijek se trudimo napraviti spektakl pa i tamo gdje ga nema", rekao nam je. 

(FOTO: Filip Popović) 

A osim glazbene karijere i sudjelovanja u raznim mjuziklima, Đani ipak ima i svoju neostvarenu želju, a to je sudjelovanje u operi. "Postojala je želja, ali uvijek kada bih došao blizu toga iskrsnulo bi nešto što bi me od tog cilja odvuklo, a s ovih pet banki na leđima, ne znam jesu li mi ta vrata još uvijek otvorena", našalio se. 

A osim uspješne glazbene karijere, Đani se može pohvalili i fakultetskom diplomom. Naime, magistrirao je biologiju na zagrebačkom PMF-u. "Kod mene se mnogo toga događa spontano. To je bio deveti prijamni na koji sam išao, devedesete sam upisao biologiju, a završio je devet godina nakon. Da se tada nije otvorila NSK u Zagrebu, vjerojatno ne bih nikada", priznao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Đani Stipaničev (@stipanicevdani) Stu 25, 2018 u 1:31 PST

 

Čini se da su se i njegove dvije kćerkice Karla i Lara okrenule glazbi: "Spontano su i one krenule u glazbenu školu, jedna svira klavir, druga flautu.  Ako ih bude zanimalo i dalje, ja ću biti podrška, bez ikakvog pritiska", kaže. 

A Đani nam je otkrio i tko ga se trenutno jako dojmio na našoj glazbenoj sceni: "Reper Vojko V mi je odličan. Jako mi se sviđa ono što čovjek radi, lud je, ima dobre tesktove i spotove", priznao je Đani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Đani Stipaničev (@stipanicevdani) Tra 16, 2019 u 3:42 PDT

 

A za čime u životu najviše žali, koga je pozvao da mu napiše pjesmu i koja mu je najzanimljivija uloga u mjuziklu, saznajte u videu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!