Domaće zvijezde / Intervju

Ususret velikom koncertu na Šalati: Filip Hozjak iz '4 tenora' otkrio koja mu je jedina neostvarena želja

A je li mu srce zauzeto, kakvi su mu planovi za budućnost te bi li se okušao u solo karijeri, pogledajte u videu

Povodom velikog koncerta koji 4 tenora organiziraju ovu subotu, 14. rujna na zagrebačkoj Šalati, u našem nas je studiju posjetio jedan od njih četvorice i to najmlađi član, Filip Hozjak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hozjak (@filip.hozjak) Ruj 13, 2018 u 8:32 PDT

 

Otkrio nam je kako se pripremaju za ovaj veoma važan koncert te što sve publika može očekivati. "Spremamo razne novosti. Ovoga smo puta prošiliri naš repertoar jer se od nas ipak očekuju noviteti, a pozornicu ćemo dijeliti s velikim orkestrom Zagrebačke filharmonije, Radojkom Šverko i Goranom Karanom", rekao nam je Filip. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A uz to što je najmlađi član tenora, ujedno je i "najfriškiji" jer je došao nakon što je nekadašnji član, Marko Škugor, krenuo samostalnim putem. Filip je uskočio na njegovo mjesto, ali kaže kako mu nije trebalo previše vremena da se uhoda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hozjak (@filip.hozjak) Ruj 11, 2018 u 9:04 PDT

 

"Marko je napravio zaista veliku karijeru u vrlo kratkom periodu te mi je trebalo nekoliko koncerata da se priviknem, ali što vrijeme više odmiče, sve sam sigurniji u sebe i svoje izvedbe te se nadam da publika to prepoznaje na našim koncertima", priznao je. 

Uz to što je poznat kao i jedan od tenora, Filip je igrao Isusa u popularnom mjuziklu "Jesus Christ Superstar" što smatra jednim od najljepših iskustava. "U mjuziklima se definitivno najbolje pronalazim. Velika mi je čast biti dio toga i cijele ekipa koja je izvrsna u svom poslu, a i riječ je o najboljoj produkciji u Hrvatskoj", podijelio je s nama Filip.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hozjak (@filip.hozjak) Srp 23, 2018 u 9:29 PDT

 

A kao i većina naših pjevača, tako je i Filip kroz odrastanje imao svog idola čijim je stopama krenuo i čiji ga je rad oduvijek inspirirao, a to je jedan jedini Toše Proeski. "Žao mi je što nikada nisam uspio otići na njegov koncert i to će mi zauvijek ostati neostvarena želja", rekao nam je.

Ono u čemu je Filip još itekako uspješan su definitivno društvene mreže, točnije Instagram na kojem bi ga čovjek zamijenio s pravim fashion blogerom. Čini se kako se nimalo ne bi bunio kada bi dobio ponudu za nekakvu kampanju. "Obožavam fotografiju i modu te smatram da bi svatko trebao držati do svog izgleda", rekao je kratko i jasno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hozjak (@filip.hozjak) Svi 26, 2018 u 9:05 PDT

 

Uspjeli smo otkriti da je ovaj momak i prava romantična duša te nam je priznao kako je ljubitelj svijeća, večerica i ljubavnih pjesama. No, iako je jednom čak i napisao pjesmu s posvetom, kaže kako sada čeka svoju inspiraciju, a od domaćih je izvođača izdvojio jedinog Olivera

A koju bi želju htio ostvariti u budućnosti, kakve je ulete dobivao na društvenim mrežama te je li njegovo srce zauzeto, saznajte u videu. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!