Domaće zvijezde / Intervju

Boris Rogoznica otkrio jesu li djeca na Doris ili njega: 'Donat je veliki emotivac, a Gita prava suprotnost'

A kako se nosi s hejterima, koji je recept za uspješan brak te koje je pjesme posvetio Doris, saznajte u videu

Boris Rogoznica je glazbenik koji je već godinama na našoj glazbenoj sceni, a sada je izdao i svoj album prvijenac pod nazivom "Izgubljeno/nađeno" te smatra da je to pravi plod dugogodišnjeg rada i truda.

>>Emotivna glazbena priča i zahvala ljubavi Borisa Rozgoznice 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_rogoznica) Ruj 16, 2019 u 3:18 PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Uistinu sam zadovoljan i ponosan te me ovo zaista sada čini glazbenikom. Nije dovoljno samo svako toliko izbaciti pjesmu ili snimiti spot. Sada mogu reći da sam u kategoriji svojih glazbenih uzora", rekao nam je Boris.

>>Ljubavna priča Doris Pinčić i Borisa Rogoznice: Omiljeni par koji će ove godine proslaviti šestu godišnjicu braka

A njegov glazbeni put nije bio nimalo lagan te kaže kako ništa nije došlo preko noći, iako mnogi to misle. "Tu je mnogo truda i rada. U početku nisam imao nikoga tko će me gurati ili voditi, ja sam sve 'pipao' sam, naslijepo", priznao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_rogoznica) Lip 13, 2019 u 11:58 PDT

 

Osim glazbenih uspjeha, Boris se bacio u još jedne vode i to vinske. Na Instagramu je objavio fotku s novim "Obiteljskim vinom obitelji Rogoznica". 

"Vino je zaista lijep poklon koji možeš pokloniti svakome. Naručio sam butelje bez etikete koje smo onda mi dizajnirali. Kupili smo oko 150 boca za godišnje nastupe koje ću podijeliti klijentima i suradnicima. Važno mi je da se ljudi u mom okruženju osjećaju dobro, a ovo je zaista mali znak pažnje koji se pamti", zaključio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_rogoznica) Lis 9, 2019 u 6:12 PDT

 

A dobro je poznato da su Doris i on jedan od najpoznatijih estradnih bračnih parova s već šest godina bračnog staža. "Ja se nekad šalim da bi trebali dobiti beneficirani radni staž jer sam ja glazbenik, a ona glumica", rekao nam je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_rogoznica) Srp 22, 2019 u 11:34 PDT

 

U ovih se nekoliko godina njihova zajednica povećala za dva člana, sina Donata i kćer Gitu, a tko je tu pokupio čije gene? "Donat je veliki emotivac i nekada se Doris i ja bojimo ga da ovaj ružni svijet ne slomi. No, Gita je potpuna suprotnost. Za nju često Doris kaže kako će joj pripremiti teren da može krenuti njezinim stopama", otkrio nam je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris (@boris_rogoznica) Lis 14, 2019 u 12:57 PDT

 

A koje je pjesme Boris posvetio upravo Doris, kakva su sada jutra otkako ona ne radi na Narodnom radiju te na koji se način nosi s hejterima, doznajte u videu. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!