Domaće zvijezde / Intervju

Ivan Šarić otkrio što misli o Škorinoj i Avinoj predsjedničkoj kandidaturi te bi li se okušao u politici

A kako se on našao iza popularne stranice "Pršuting", u koju zemlju najviše želi otputovati te na koji je način baš on postao ovca Gregor, saznajte u videu

Jedan od naših najpoznatijih komičara, Ivan Šarić, nedavno je napunio Dom sportova, a da mu euforija još uvijek nije splasnula tvrdi i sam te kaže da se još uvijek osjeća kao da leti. No iza spektakla stoje i mjeseci rada i priprema za koje kaže da nisu uopće bili jednostavni. 

>>Ivan Šarić rasprodao najveći stand-up show u Hrvatskoj pa na svoj način obilježio jumbo plakate

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric) Lis 4, 2019 u 7:55 PDT

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bilo je jako puno novog materijala te me bilo strah hoće li ga publika prihvatiti, ali je na kraju to ispao najbolji dio. Dva mjeseca sam imao pritisak zbog nastupa jer mi je svaki dan barem jedna osoba spomenula taj datum i jednostavno nisam mogao ne misliti o tome", rekao je Ivan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric) Srp 11, 2019 u 10:55 PDT

 

Iako mnogi misle kako komičar može biti svatko, ne znaju što sve stoji iza toga. "Ovo je iskren posao gdje se čovjek ne može ulijeniti, a ni zabrijati ego trip jer se potrebno neprestano nanovo dokazivati što je stresno, ali i zabavno u drugu ruku", kaže. 

A zbog karijere jako mu pati i privatni život koji je u posljednjih nekoliko mjeseci u potpunosti izgubio. "Evo sada tek pokušavam vratiti privatan život. Moram se ispričati prijateljima, neke od njih nisam vidio čak tri mjeseca", priznao nam je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric) Kol 10, 2018 u 12:10 PDT

 

>>Ivan Šarić o tituli najpoželjnijeg neženje i vjenčanju s Koranom Gvozdić: 'Stalno imamo nešto bitnije od svadbe'!

Kao i svako poznato lice, tako i Šarić ima svog idola na kojeg se ugleda još od srednjoškolskih dana, a odabir će vas možda i iznenaditi. "Uzor mi je Leonardo da Vinci. Zbog njega sam u srednjoj školi shvatio da ne moram biti specijaliziran za jednu stvar, iako društvo pojedinca uvijek voli stavljati u kutije iz koje je teško izaći, no Leo je mogao biti sve - slikar, kipar, inovator, inženjer... To me fasciniralo", otkrio je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric) Svi 12, 2018 u 3:42 PDT

 

Šarić svoju inspiraciju za nastupe vadi iz svakakvih svakodnevnih situacija, a česte su naravno šale na račun političara. "Njih plaćam te je samim time moja komičarska dužnost prozivati ih", rekao je i dodao kako se ne bi olako odlučio na ulazak u tu sferu iako su neki celebovi to nedavno učinili.

"S Avom Karabatić se sprdaju, ali ona to ne razumije, dok je Škoro pravi primjer pametnog prelaska iz pjevačkih u političke vode. Pravi se da je dio naroda, a zapravo nije te koristi sve tehnike koje je koristio Donald Trump", tvrdi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric) Lip 5, 2019 u 9:30 PDT

 

A kako se on našao iza popularne stranice "Pršuting", u koju zemlju najviše želi otputovati te na koji je način baš on postao ovca Gregor, saznajte u videu.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!