Domaće zvijezde / Intervju

Marko Kutlić o nadolazećem koncertu u Tvornici: 'Bit će svega, od Šabana do Doris Dragović'

A što nam to sprema na koncertu u Tvornici, tko će biti gosti i zašto je album dobio naziv 'U kapi tvoje ljubavi', saznajte u videu

Sa samo 24 godine, ovaj je pjevač izgradio itekako zavidnu karijeru. Izredao je već brojne hitove, ima hordu obožavatelja, s sada izdaje i svoj prvi samostalni album.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Kutlić (@markokutlic) Lis 1, 2019 u 6:47 PDT

 

Riječ je o Marku Kutliću, mladom izvođaču koji je sada dvogodišnju solističku karijeru okrunio albumom. "Mislim da je svakom izvođaču san jednog dana napraviti veliki koncert i naravno izdati album", rekao nam je Marko. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>Prvi pravi samostalni zagrebački koncert Marka Kutlića: Jedan od najtraženijih domaćih pjevača zapalit će Tvornicu Kulture

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Kutlić (@markokutlic) Lis 29, 2019 u 11:09 PDT

 

Album u prodaju izlazi za nekoliko dana, a naziv je dobio po jednom singlu koji je Marku veoma poseban, a izašao je još prošle godine - "U kapi tvoje ljubavi". Nama je otkio i zašto je baš ta pjesma dobila ovako posebno mjesto. 

"Ona je malo drugačija od ostalih. Govori da se uvijek možeš vratiti na pravi put kada s njega skreneš te da uvijek svu bol koju osjećaš možeš istopiti u jednoj kapljici ljubavi. Ta mi pjesma zaista ima veliko značenje, iako nije naš najbolje prošla kod publike", otkrio nam je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Kutlić (@markokutlic) Lis 14, 2019 u 6:14 PDT

A nedavno je napravio pravi bum kada je izdao duet s djevojkom Antonelom kada su ujedno javnosti potvrdili svoju vezu. No, njihova glazbena suradnja se nastavila pa je tako Nela prije par dana izdala singl "Neke ljubavi" koju je uglazbio upravo Marko. Zanimljivo je kako je pjesma u samim počecima trebala biti njegova, a onda je ipak pripala Antoneli. 

"Pjesma je nastala još 2017. i bila je u muškom rodu, ali bolje da ju je ona otpjevala jer se u njoj osjeti baš ona prava ženska emocija", rekao nam je. 

>>Marko Kutlić: 'Nekada sam si zamišljao svjetsku karijeru na velikim pozornicama, no onda se dogodio 'klik''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Kutlić (@markokutlic) Lis 18, 2019 u 8:51 PDT

 

A svoj će novi album i sve dosadašnje uspjehe ukruniti prvim većim samostalnim koncertom u zagrebačkoj Tvornici Kulture 23. studenog, a fanovima sprema brojna iznenađenja koja ipak nije htio još otkriti.

"Zaista se veselim svačijem dolasku. Bit će to jedna zanimljiva večer - bit će suza, smijeha, ali i lude zabave", rekao nam je, stoga nemojte propustiti show koji sprema i zaokružite 23. u svojim kalendarima. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!