Ostani doma
Domaće zvijezde / Intervju
Albina za RTL.hr o dečku, Nini Kraljić i karijeri: 'O odlasku na Eurosong maštam otkad sam bila dijete'
Borna Hržina

NOVA ZVIJEZDA NA DOMAĆEM NEBU

Albina za RTL.hr o dečku, Nini Kraljić i karijeri: 'O odlasku na Eurosong maštam otkad sam bila dijete'

Njezin "Tick-Tock" odabran je kao pobjednička pjesma od strane publike i žirija, a Albina je preko noći postala velika zvijezda za koju se gotovo svi slažu kako bi mogla biti i pobjednica natjecanja u Rotterdamu.

Lijepa i talentirana Albina Grčić pomela je konkurenciju na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije.

Njezin "Tick-Tock" odabran je kao pobjednička pjesma od strane publike i žirija, a Albina je preko noći postala velika zvijezda za koju se gotovo svi slažu kako bi mogla biti i pobjednica natjecanja u Rotterdamu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

(FOTO: Mislav Žabarović)

Damir Kedžo, Nina Badrić, Doris Dragović... Svi su se oni složili kako Hrvatska nakon dugo vremena ima dobru pjesmu i velike šanse za pobjedu. Ipak, njezinu pobjedu pokušala je zasjeniti nezadovoljna Nina Kraljić koja je odmah po završetku natjecanja iznijela ozbiljne optužbe da se od početka znalo tko će pobijediti te kako njezine telefonske linije nisu radile kako treba pa sve do toga da joj se Albinina pjesma uopće ne sviđa.

"Ne razmišljam o tome, u potpunosti sam posvećena pripremama za Rotterdam. Okružujem se pozitivnom energijom i ljudima koji su mi velika podrška te usredotočeno nastavljam raditi na sebi kao glazbenici", komentirala je kratko Albina za RTL.HR nekolegijalno ponašanje svoje kolegice. 

(FOTO: Mislav Žabarović)

"Komentari podrške koji su počeli pristizati nakon pobjede čitavom su timu i meni velika motivacija da damo sve od sebe da Hrvatska na Eurosongu ostvari što bolji rezultat. S pripremama smo počeli već nakon što je Dora završila, fokusirani smo i spremni za mjesece koji su pred nama. Ne bih to nazvala pritiskom, već dodatnim vjetrom u leđa da se u Rotterdamu predstavimo najbolje što možemo. Novo sam ime na sceni, zbog čega je pobjeda na Dori i predstavljanje Hrvatske na Eurosongu još veće priznanje te znak da je publika prepoznala sav trud koji smo uložili u pjesmu i nastup, u koje smo vjerovali od samog početka", otkriva nam u nastavku.

A što se promijenilo u životu 22-godišnje Splićanke otkad je njezino ime i lice zaposjelo sve naslovnice? 

(FOTO: Borna Hržina)

"S pobjedom je porastao i broj ljudi koji me prati na društvenim mrežama, a time i komentari i poruke podrške, na čemu sam jako zahvalna. Trudim se odgovoriti na njih koliko mi vrijeme i obaveze dozvoljavaju. Tek sam se prošle godine počela predstavljati široj publici i preda mnom je još puno truda i rada kako bih mogla reći da mi se život u potpunosti promijenio, ali svakako nije isti kao što je bio prije. O pobjedi na Dori i odlasku na Eurosong maštam otkad sam bila dijete i trenutno živim svoj san."

Domaćoj javnosti jako se svidio dio pjesme u kojem Albina pjeva na materinjem jeziku pa nas je zanimalo kako će izgledati finalni nastup u Rotterdamu te hoće li se puno razlikovati od onog u Opatiji?

(FOTO: Borna Hržina)

"Ne bih željela previše otkrivati, ali mogu potvrditi da ćemo zadržati energiju kojom smo se predstavili na Dori te da nećemo odlaziti u nekakve ekstremne izmjene, a cilj nam je i da koreografiju podignemo na još višu razinu", otkriva Albina.

Iduće mjesece mlada nada provest će na vokalnim treninzima, u vježbanju koreografije te na sastancima sa svojim vjernim timom. "Želja mi je da moj nastup na Eurosongu ostvari što bolji plasman Hrvatske te da uživam u svakoj sekundi provedenoj na pozornici. Vjerujem da će me zahvaljujući Eurosongu zapaziti i inozemna publika, što se već počelo događati i nakon Dore, ali još je prerano za razmišljanje o inozemnoj karijeri s obzirom da je moja karijera na domaćoj sceni tek na samom početku."

Ubrzo nakon njezine pobjede otkriveno je kako je njezino srce već godinama sretno zauzeto, a izabranik je mladi nogometaš Ivan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

>> Tužna vijest za jači spol: Prelijepa pjevačica koju šaljemo na Eurosong već godinama ljubi domaćeg nogometaša

"On mi je velika podrška od samog početka, poznajemo se otkad smo bili djeca i jako sam zahvalna što imam osobu kao što je on uz sebe", zaključila je Albina čiji ćemo rad vjerno pratiti sljedećih mjeseci te joj od srca želimo pobjedu u Rotterdamu!

Preporučujemo ti još sadržaja
Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!