Ostani doma
Domaće zvijezde / Intervju
Tin Mlivić nam otkrio: 'Upravo sam kupio luksuzni stan od 100 kvadrata, a platio sam ga kešom'
privatni album

u centru Hamburga

Tin Mlivić nam otkrio: 'Upravo sam kupio luksuzni stan od 100 kvadrata, a platio sam ga kešom'

Bivša reality zvijezda otkrila nam je detalje o kupnji prve nekretnine, ali i čemu se najviše raduje

Kupnja nekretnine za većinu ljudi predstavlja najveću financijsku odluku, a prosječna dob čovjeka koji kupuje istu, prema nekim istraživanjima, je 33 godine. No, bivša reality zvijezda koja se proslavila zahvaljujući RTL-ovom showu ''Tri, dva, jedan - kuhaj'', samouvjereni Tin Mlivić iznimka je koja ne potvrđuje pravilo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIN MLIVIĆ (@tin.mlivic)

Iako ima samo 23 godine, mladi influencer prije dvije godine preselio se u Hamburg i započeo novi život. Zaposlio se u jednoj bolnici, njemački jezik savladao u samo tri mjeseca, a svaki slobodni trenutak koristi za uživanje u skupocjenim restoranima i popularnim noćnim klubovima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovaj put, pak, ambiciozni Tin doista ima razloga za slavlje s obzirom na to da je danas kupio svoju prvu nekretninu. I to ni manje ni više nego, kaže nam Mlivić, stan od vrtoglavih 100 četvornih metara u centru Hamburga. 

''Jako sam sretan s obzirom na to da sam sa samo 23 godine ostvario svoj san. Kupio sam prvu nekretninu i zaista je to jako lijep osjećaj. Stan ima 100 kvadrata i veliku terasu. Nalazi se u jako dobrom djelu Hamburga. Naravno, cijena nekretnina u Njemačkoj su neusporedivo veće nego u Hrvatskoj, ali je i standard drugačiji'', rekao nam je ponosni Tin koji nestrpljivo čeka trenutak kada će krenuti s uređenjem svog luksuznog stana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIN MLIVIĆ (@tin.mlivic)

 

''Kada je riječ o uređenju stana, još uvijek razmišljam i dvoumim između dva stila. Ponekad želim svoj dom urediti u stilu Louisa XVI., a onda me prebaci pa se odlučim za potpuno modernu varijantu. Teška dvojba. Ono što je sigurno je to da ću imati veliki walk in closet - cijelu jednu sobu posvetit ću odjeći, obući i stvarima koje su meni bitne. Naravno, lijepo posložene. Sada se bacam na renoviranje stana, ali to su sve slatke muke'', rekao nam je Tin za kraj. 

Vezana vijest

TIn Mlivić tin mlivić za rtl.hr Ono što drugi skrivaju, on javno dijeli: Domaći influencer otišao na liposukciju vrijednu 12 tisuća eura

I za kraj, naravno, pitali smo ga kako je platio luksuznu nekretninu u centru Hamburga, a bivša reality zvijezda bez dlake na jeziku je odgovorila: ''U kešu sam kupio stan, Vrijedno radim, napredujem i obrazujem se, a trud i rad se uvijek isplate''. 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!