Zvijezde / Strane zvijezde
Justin Bieber nakon koncerta 'partijao' u Bestu: u Areni bio i Orešković sa suprugom i kćeri
Facebook

dugoočekivani spektakl

Justin Bieber nakon koncerta 'partijao' u Bestu: u Areni bio i Orešković sa suprugom i kćeri

Iako se cijela produkcija odmah nakon uspješnog koncerta uputila u Poljsku gdje ih sutra očekuje koncert u Krakowu, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u Zagrebu

Justin Bieber održao koncert u Zagrebu Fotogalerija

Justin Bieber u srijedu navečer održao je dugoočekivani koncert u zagrebačkoj Areni u sklopu svoje Purpose svjetske turneje i tako oduševio svoje brojne obožavatelje s kojima je otpjevao neke stare, kao i najnovije hitove koji ne silaze s vrhova glazbenih ljestvica.

Ovaj spektakl nisu propustili ni brojni poznati Hrvati, a mnoge je iznenadilo što su u publici ugledali i bivšeg premijera i Bieberovog zemljaka - Tihomira Oreškovića, kojem su na koncertu društvo radile supruga Sanja i kći.

Iako se cijela produkcija odmah nakon uspješnog koncerta uputila u Poljsku gdje ih sutra očekuje koncert u Krakowu, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u Zagrebu pa se tako prvo opustio uz film u Cinestar Arena Imax Gold Classu, a zatim se uputio na after party u klub The Best na kojem je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion residenata DJ Em Beea i DJ Sheka. Tay se zagrebačkoj publici predstavio i na koncertu, baš kao i grupe The Knocks i MiC Lowry.

Reci što misliš!