Zvijezde / Strane zvijezde
Ljudski Ken 'spiskao' milijun kuna na zabavu koju je organizirao, spasioci ga pijanog spašavali iz mora
© Splash/Guliver images

divlja noć

Ljudski Ken 'spiskao' milijun kuna na zabavu koju je organizirao, spasioci ga pijanog spašavali iz mora

Ljudski Ken Rodrigo Alves ne štedi kad su u pitanju plastične operacije kojima se i transformirao u mušku Barbie lutku. A nije štedljiv ni kada su u pitanju divlje zabave

Naime, Rodrigo je za party koji je organizirao u Dubaiju potrošio više od milijun kuna!

Ljudski Ken u Dubaiju je bio zbog posla pa je odlučio odsjesti u jednom od najboljih hotela. Rezervirao je najveći apartman koji je za tri noćenja platio 313.000 kuna. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jednu večer u apartmanu je organizirao zabavu, no sve je pošlo po krivu. Naime, pojavilo se duplo više gostiju (134 ljudi je došlo na party) pa je osoblje moralo intervenirati i potjerati ih jer su počeli uništavati luksuzni apartman.

© Splash/Guliver images

Još uvijek pijan, Alves se nakon odlaska gostiju odlučio okupati u moru unatoč tome što mu je osoblje savjetovalo da to ne čini. Na kraju su ga spasioci morali izvući iz mora. 

"Bilo mi je jako vruće i nisam mogao spavati pa sam se otišao okupati. Ali pošto sam previše popio na tulumu, spasioci i osiguranje hotela su me morali vratiti na obalu", ispričao je. 

Kada se ujutro probudio, dočekao ga je račun od 1.117.129 kuna. 

"Živim život punim plućima, volim partijati i upoznavati nove ljude i nije mi bitno koliko noavaca trošim jer jedino što će me, kada budem star, veseliti su iskustva koja sam doživio, sjećanja na mjesta na kojima sam bio i ljude koje sam upoznao", zaključio je ljudski Ken. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!