Zvijezde / Strane zvijezde
Osam zaposlenika 'Kuće od karata' optužuje Spaceyja za nedolično ponašanje na setu
© Splash/Guliver images

raste broj optužbi

Osam zaposlenika 'Kuće od karata' optužuje Spaceyja za nedolično ponašanje na setu

CNN je u četvrtak objavio izvješće u kojem osam neidentificiranih sadašnjih i bivših zaposlenika serije optužuje Spaceyja

Oskarovac Kevin Spacey u potrazi je za zasad neodređenom vrstom liječenja, objavili su njegovi zastupnici nakon što je slavni glumac javno optužen za spolno napastovanje, zbog čega je Netflix zaustavio produkciju političke dramske serije "Kuća od karata", u kojoj je Spacey bio glavna zvijezda.

CNN je u četvrtak objavio izvješće u kojem osam neidentificiranih sadašnjih i bivših zaposlenika "Kuće od karata" optužuje Spaceyja za nedolično ponašanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Producentska kuća serije poručila je u četvrtak da je "duboko uznemirena saznanjima o novim optužbama".

Netflix je u priopćenju objavio da je prethodno riješen incident iz 2012. godine, kada se neidentificirani sudionik u produkciji serije potužio na "određenu primjedbu i gestu Kevina Spaceyja", nakon čega je odmah poduzeta akcija i problem je bio riješen.

Netflix je ustvrdio da je Spacey "dragovoljno sudjelovao u procesu obuke" i da otada nije bilo nikakvih pritužbi na njegovo ponašanje.

Netflix je ranije ovog tjedna objavio da je "duboko uznemiren" optužbama Anthonya Rappa, koji je ustvrdio da ga je Spacey spolno napastovao u vrijeme kada je tom glumcu bilo samo 14 godina. Nakon toga je obustavio proizvodnju šeste i završne sezone popularne serije "Kuća od karata", u kojoj Spacey igra američkog predsjednika Franka Underwooda.

U članku objavljenom na BuzzFeedu Rapp je ustvrdio da ga je Spacey pozvao 1986. u svoj stan na zabavu i po završetku večeri, kada su svi gosti otišli, gurnuo na krevet, popeo se na njega i pokušao s njim imati spolni odnos. Rappu se činilo da je Spacey bio pijan pa ga je odgurnuo i otišao.

Danas 58-godišnji Spacey odgovorio je kako je zgrožen tom pričom, koje se ne sjeća jer se dogodila prije više od 30 godina. "Ako se dogodilo kako je (Rapp) to opisao, dugujem mu najiskreniju ispriku za pijano i duboko neprimjereno ponašanje", napisao je Spacey na Twitteru.

Kao dio isprike Spacey je objavio da je gay, što je razljutio mnoge u LGBT zajednici i izvan nje, koji su taj njegov "izlazak iz ormara" ocijenili kao pokušaj da skrene pozornost s Rappovih optužbi.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!