Zvijezde / Strane zvijezde
Netflix prekinuo suradnju s Kevinom Spaceyem: otkazano i snimanje superuspješne serije 'Kuća od karata'
© Guliver Image/WENN.com

radikalan potez

Netflix prekinuo suradnju s Kevinom Spaceyem: otkazano i snimanje superuspješne serije 'Kuća od karata'

Spacey i Netflix zajedno su radili i na filmu 'Gore' u kojem Kevin glumi ali je i producent, no svi radovi na filmu sada su obustavljeni - Netlfix je jasno dao do znanja da više ne želli imati veze sa Spaceyjem

Nakon što je više od 20 muškaraca u javnosti otkrilo kako ih je Kevin Spacey zlostavljao u početku holivudske karijere, produkcijska kuća 'Netflix' otkazala je suradnju sa slavnim holivudskim glumcem. 

Čak ni superuspješna serija 'Kuća od karata' u kojoj Kevin ima glavnu ulogu, nije ih natjerala da razmotre svoju odluku, već su najavili kako će posljednja snimljena epizoda (13. u šestoj sezoni) ujedno biti i epizoda kojom će serija završiti, a daljnje snimanje je otkazano. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spacey i Netflix zajedno su radili i na filmu 'Gore' u kojem Kevin glumi ali je i producent, no svi radovi na filmu sada su obustavljeni.

"Mi prepuštamo suradnicima iz Media Rights Capitala da odluče što će biti sa serijom tijekom ove pauze, no želimo jasno naglasiti da što se nas tiče suradnja s Kevinom Spaceyem više nije opcija", poručili su iz Netflixa nakon šokantne odluke o ukidanju serije 'Kuća od karata'. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!